5-6 bin TL ye 2k monitör önerisi

SubwofeN

80+
Reaksiyon skoru
31
Bütçe
6000
Merhabalar gigabyte g27 f2 monitörümü garantiye gönderdim iade kararı çıktı bunun üzerine 5-6 bin tl paraya alınabilecek 2k bir monitör varmı yoksa değişim kararı vereceğim

Merhabalar gigabyte g27 f2 monitörümü garantiye gönderdim iade kararı çıktı bunun üzerine 5-6 bin tl paraya alınabilecek 2k bir monitör varmı yoksa değişim kararı vereceğim
Bu fiyata 2k bulmanız çok zor yani daha doğrusu, Kaliteli 2k bulmanız zor 8bine felan çıkarsanız güzel monitörler var

Hocam konu dışı ama gigabyte garantiye nasıl gönderdiniz aynı model monitörümde çizgiler çıktı itopya mağazasına gidip garantiye vermeye çalıştım almadılar ürünün arkasında durmadılar

Hocam konu dışı ama gigabyte garantiye nasıl gönderdiniz aynı model monitörümde çizgiler çıktı itopya mağazasına gidip garantiye vermeye çalıştım almadılar ürünün arkasında durmadılar
ben direk itopya desteğe e posta gönderdim kargo no gönderdiler gönderdim 10-12 gün geçti şuan değişim veya iade kararı çıktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,448
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri