- Konu Sahibi Konu Sahibi
denedim ama sonuç aynı maalesef çözüm bulamazsam en son win10 dönmeyi deneyeceğimSorun olmadığı zamandaki sürücüyü hatırlıyorsanız ona donebilirsiniz
denedim ama sonuç aynı maalesef çözüm bulamazsam en son win10 dönmeyi deneyeceğimSorun olmadığı zamandaki sürücüyü hatırlıyorsanız ona donebilirsiniz
aynı sorun bendede var yaklşaık 1 ay önce başladı bildiğim tanıdığım bilgisayar mühenidisi arkadaşlara sordum çok yüksek ihtimal ısındığından yapıyordur dedi ilerleyen günlerde termal macun kasa iç temizliği yaptıktan sonra size tekrardan bir dönüş yaparım hocam.denedim ama sonuç aynı maalesef çözüm bulamazsam en son win10 dönmeyi deneyeceğim
açıkçası diğer forumlardada apu sistem kullanan arkadaşlar bu aralar bu sorundan dolayı çok fazla görülmeye başladı driver ile kaynaklı bir sorun da olabilirdenedim ama sonuç aynı maalesef çözüm bulamazsam en son win10 dönmeyi deneyeceğim
yanıtınızı bekliyorum hocam ben de belki tekrar yenilemeyi denerim macunu fırsatım olsuraaynı sorun bendede var yaklşaık 1 ay önce başladı bildiğim tanıdığım bilgisayar mühenidisi arkadaşlara sordum çok yüksek ihtimal ısındığından yapıyordur dedi ilerleyen günlerde termal macun kasa iç temizliği yaptıktan sonra size tekrardan bir dönüş yaparım hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
açıkçası diğer forumlardada apu sistem kullanan arkadaşlar bu aralar bu sorundan dolayı çok fazla görülmeye başladı driver ile kaynaklı bir sorun da olabilir
GÜNCELLEME: Termal macunu tekrar yeniledim ama sorunum devam ediyor
hocam bende termal macun yeniledim fakat oda etki etmedi bende en sonunda çareyi yeni bir ekran kartı almakta buldum ve sorunum çözüldü haberiniz olsun istedim.(aradan 4 ay geçmiş kb)yanıtınızı bekliyorum hocam ben de belki tekrar yenilemeyi denerim macunu fırsatım olsura