Neler Yeni

Öneri 5-7k Arası Pc Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
İdris Kerem ALEMDAR
İlgilendiği Kategoriler
Araç,Teknoloji,Sosyal Medya
Instagram
idriskeremalemdar
Steam
https://steamcommunity.com/id/roxantares/
Discord
! R Ø X Y И#8996
Merhaba arkadaşlar 5 ila 7 bin TL arası bütçem var Masaüstü,Laptop hiç farketmez benim için önemli olan fps.Bildiğim kadarıya şu anki piyasada laptop daha mantıklı o yüzden konuyu buraya açtım.Önerilerinizi bekliyorum, Teşekkürler.

Oynayacağım bazı oyunlar;
  • Ets 2
  • Cs-Go
  • Farming simulator
  • İnternet Cafe Simulator,Streamer Life Simulator tarzı oyunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Merhaba arkadaşlar 5 ila 7 bin TL arası bütçem var Masaüstü,Laptop hiç farketmez benim için önemli olan fps.Bildiğim kadarıya şu anki piyasada laptop daha mantıklı o yüzden konuyu buraya açtım.Önerilerinizi bekliyorum, Teşekkürler.

Oynayacağım bazı oyunlar;
  • Ets 2
  • Cs-Go
  • Farming simulator
  • İnternet Cafe Simulator,Streamer Life Simulator tarzı oyunlar
2. El gtx 1050 sistem 5 bine bulursun yada bütçeyi 1000 daha arttırıp 2. El 1650 li sistem baya işinizi görür illa sıfır isityorsan 8 bine ancak 1050 ti sıfır sistem bulunur yada apu tavsiyem 2. El temiz 1650 sistem leptop önermem bu bütçeye üniversite öğrencisi değilseniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
İdris Kerem ALEMDAR
İlgilendiği Kategoriler
Araç,Teknoloji,Sosyal Medya
Instagram
idriskeremalemdar
Steam
https://steamcommunity.com/id/roxantares/
Discord
! R Ø X Y И#8996
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. El gtx 1050 sistem 5 bine bulursun yada bütçeyi 1000 daha arttırıp 2. El 1650 li sistem baya işinizi görür illa sıfır isityorsan 8 bine ancak 1050 ti sıfır sistem bulunur yada apu tavsiyem 2. El temiz 1650 sistem leptop önermem bu bütçeye üniversite öğrencisi değilseniz
Sıfır 2.El farketmez hocam,Şuanlık lise öğrencisiyim üniversite okumayı düşünmüyorum,Öneriniz için teşekkür ederim dikkate alacağım 😊

Top Bottom