Neler Yeni

5-7k arası telefon önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Uğur
Bütçe
7000
yeni telefon alacağım şuan genel olarak bufiyat bandında xiaomi telefonlar baskın ve tecno camon 19 vs. var bir önceki telefonum tecno sparktı ve cok fazla sorun yasadım o yuzden pek tecno almak istemiyorum yine yazılımsal sıkıntılar yasarım dıye ve cok fazla guncelleme almıyor telefon siz ne önerirsiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka şimdi ben araştırmıştım bu güncelleme olaylarında en iyi nokia %90 larda (tüm modeller için)
2. veya 3. ya xiaomi veya samsung
oppo düşünme o en altta
PttAVM de 6900 TL ye satılıyor istersen bi bak
buda inceleme
güzel android 13 e de yukseltılebılır diyor ama işlemcisi digerlerine oranla daha geri kalıyor xiaomi redmi note 10s daha iyi gibi geldi bana

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Xiaomi en iyisidir fiyat performans olarak Samsung ve iPhone abartı zaten fiyat olarak resmi note 10s mükemmel olur tercihlerin arasında

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi en iyisidir fiyat performans olarak Samsung ve iPhone abartı zaten fiyat olarak resmi note 10s mükemmel olur tercihlerin arasında
onda da takıldıgım konu şu genel olarak ıthalatcı garantılı bır tane dıstrubtor garantılı buldum 6800 tl ye yurtdısından fln gelme degıldır dı mı?

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Yurtdışından gelme telefona Türkiye garantisi veremezler diye biliyorum Türkiye garantili diyor attigin sitede yani yurtdışından gelene ithalatçı garantili denir

Top Bottom