1080p mi ? 2K mı ?merhaba arkadaşlar şuak kullandığım tn panel fakar baya sorunları çıktı asus ürünü iade edilecek gibi duruyor iadeden 5 binlara para gelecek 27inç G-Sync 165hz 1milisaniye bir monitor arıyorum bu bütçeye varmıdır bilmem ama
view sonic pek sevmiyirum hp yada msi önerisi yapabilirmisinizPaylaştığım modeli inceleyebilirsiniz. Yorumlarınıda okuyabilirsiniz. Freesync Nvdia uyumlu g-sync olarak çalışabiliyor. Kendi Asus monitörüm de bile freesync ile g-sync kullanıyordum. Ve 144 ile 165 Hz arasında ki farkı anlamak pek mümkün değil. Bu nedenle uygun fiyatlı, ıps panel 2K bir monitör arıyorsanız, paylaştığım modeli inceleyebilirsiniz.
Yorumumu güncelledim. Kontrol edebilirsiniz.view sonic pek sevmiyirum hp yada msi önerisi yapabilirmisiniz
5binlara bütçem var msi önerdiğiniz aşamam daha fazla bütçeyi ürün indirimini beklesem daha iyi olur hem benim şuan kullandığim asus monitör daha iade olmadıYorumumu güncelledim. Kontrol edebilirsiniz.
bu önerdiğin8z msi marka G-SyncmiYorumumu güncelledim. Kontrol edebilirsiniz.
Va Panel Önerebilirisiniz ıps herne kadar iyi oldada ıps glow ışık sızmaları uğraşmak istemiyorum Va Panel önerirseniz çok sevinirimPaylaştığım modeli inceleyebilirsiniz. Yorumlarınıda okuyabilirsiniz. Freesync Nvdia uyumlu g-sync olarak çalışabiliyor. Kendi Asus monitörüm de bile freesync ile g-sync kullanıyordum. Ve 144 ile 165 Hz arasında ki farkı anlamak pek mümkün değil. Bu nedenle uygun fiyatlı, ıps panel 2K bir monitör arıyorsanız, paylaştığım modeli inceleyebilirsiniz. Veya birebir aynı özellikleri arıyorsanız bütçe arttırmanız gerekiyor. İstediğiniz gibi bir kaç model paylaştım.
Fiyat Performans
Sizin istediğiniz gibi modeller
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
5binlara bütçem var msi önerdiğiniz aşamam daha fazla bütçeyi ürün indirimini beklesem daha iyi olur hem benim şuan kullandığim asus monitör daha iade olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu önerdiğin8z msi marka G-Syncmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Va Panel Önerebilirisiniz ıps herne kadar iyi oldada ıps glow ışık sızmaları uğraşmak istemiyorum Va Panel önerirseniz çok sevinirim
ikiside G-SYNC değil hocam va panel 165hz 1ms 2k bir monitör lazım bulabilirmisinizMSI 27" OPTIX G27CQ4P Gaming Monitör, Curved, - PttAVM.com - 2024
MSI 27" OPTIX G27CQ4P Gaming Monitör, Curved, WQHD, VA, 165 Hz 24 Ay Garantili Hızlı Gönderi - 2024www.pttavm.com
GIGABYTE G27QC 27 VA QHD Kavisli RGB 1ms 165Hz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE G27QC 27 VA QHD Kavisli RGB 1ms 165Hz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
merhaba arkadaşlar şuak kullandığım tn panel fakar baya sorunları çıktı asus ürünü iade edilecek gibi duruyor iadeden 5 binlara para gelecek 27inç G-Sync 165hz 1milisaniye bir monitor arıyorum bu bütçeye varmıdır bilmem ama
optix mag274qrf ben kullanıyorum efsanemerhaba arkadaşlar şuak kullandığım tn panel fakar baya sorunları çıktı asus ürünü iade edilecek gibi duruyor iadeden 5 binlara para gelecek 27inç G-Sync 165hz 1milisaniye bir monitor arıyorum bu bütçeye varmıdır bilmem ama