Neler Yeni

Yardım 5 Bin Tl Monitör Önerisi

Americano

80+ Bronze
merhaba arkadaşlar şuak kullandığım tn panel fakar baya sorunları çıktı asus ürünü iade edilecek gibi duruyor iadeden 5 binlara para gelecek 27inç G-Sync 165hz 1milisaniye bir monitor arıyorum bu bütçeye varmıdır bilmem ama

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
merhaba arkadaşlar şuak kullandığım tn panel fakar baya sorunları çıktı asus ürünü iade edilecek gibi duruyor iadeden 5 binlara para gelecek 27inç G-Sync 165hz 1milisaniye bir monitor arıyorum bu bütçeye varmıdır bilmem ama
1080p mi ? 2K mı ?

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Paylaştığım modeli inceleyebilirsiniz. Yorumlarınıda okuyabilirsiniz. Freesync Nvdia uyumlu g-sync olarak çalışabiliyor. Kendi Asus monitörüm de bile freesync ile g-sync kullanıyordum. Ve 144 ile 165 Hz arasında ki farkı anlamak pek mümkün değil. Bu nedenle uygun fiyatlı, ıps panel 2K bir monitör arıyorsanız, paylaştığım modeli inceleyebilirsiniz. Veya birebir aynı özellikleri arıyorsanız bütçe arttırmanız gerekiyor. İstediğiniz gibi bir kaç model paylaştım.

Fiyat Performans

Sizin istediğiniz gibi modeller

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Onur a.
DA yeni kasa paylaşıcak. genelde kampanyalarda başka ürünlerde dahil oluyor bunun içinde monitör de olabilir 4 nisana kadar bekleyebilirsin ama stok vs durumları alabilecek misin indirime girermi o konuda bişi diyemem

Americano

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paylaştığım modeli inceleyebilirsiniz. Yorumlarınıda okuyabilirsiniz. Freesync Nvdia uyumlu g-sync olarak çalışabiliyor. Kendi Asus monitörüm de bile freesync ile g-sync kullanıyordum. Ve 144 ile 165 Hz arasında ki farkı anlamak pek mümkün değil. Bu nedenle uygun fiyatlı, ıps panel 2K bir monitör arıyorsanız, paylaştığım modeli inceleyebilirsiniz.

view sonic pek sevmiyirum hp yada msi önerisi yapabilirmisiniz

Americano

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yorumumu güncelledim. Kontrol edebilirsiniz.
5binlara bütçem var msi önerdiğiniz aşamam daha fazla bütçeyi ürün indirimini beklesem daha iyi olur hem benim şuan kullandığim asus monitör daha iade olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorumumu güncelledim. Kontrol edebilirsiniz.
bu önerdiğin8z msi marka G-Syncmi

Paylaştığım modeli inceleyebilirsiniz. Yorumlarınıda okuyabilirsiniz. Freesync Nvdia uyumlu g-sync olarak çalışabiliyor. Kendi Asus monitörüm de bile freesync ile g-sync kullanıyordum. Ve 144 ile 165 Hz arasında ki farkı anlamak pek mümkün değil. Bu nedenle uygun fiyatlı, ıps panel 2K bir monitör arıyorsanız, paylaştığım modeli inceleyebilirsiniz. Veya birebir aynı özellikleri arıyorsanız bütçe arttırmanız gerekiyor. İstediğiniz gibi bir kaç model paylaştım.

Fiyat Performans

Sizin istediğiniz gibi modeller

Va Panel Önerebilirisiniz ıps herne kadar iyi oldada ıps glow ışık sızmaları uğraşmak istemiyorum Va Panel önerirseniz çok sevinirim

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
5binlara bütçem var msi önerdiğiniz aşamam daha fazla bütçeyi ürün indirimini beklesem daha iyi olur hem benim şuan kullandığim asus monitör daha iade olmadı

bu önerdiğin8z msi marka G-Syncmi

Va Panel Önerebilirisiniz ıps herne kadar iyi oldada ıps glow ışık sızmaları uğraşmak istemiyorum Va Panel önerirseniz çok sevinirim

Son düzenleme:

Americano

80+ Bronze

Kadir_1987

80+ Silver

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
optix mag274qrf ben kullanıyorum efsane
piyasadaki monitörlerin yuzde 90ı 16.7m renk adeti bulunuyor
bu monitörde 1 milyar renk adeti var

Top Bottom