Neler Yeni

5 Dakikada 30TL Kazanmak! (6 MİLYON TL AİRDROP | Ödeme Kanıtlı)

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Bitlo sitesi 3 milyon TL değerinde Waves coin dağıtıyordu şimdi ödül havuzuna bir 3 milyon TL daha eklendi :D

Olay çok basit siteye referans kodu ile kayıt oluyorsunuz ardından ya ileri seviye doğrulamayı yapıyorsunuz ya da hesaba dilediğiniz miktarda TRY yatırıyorsunuz, ardından 30TL ödülünüz geliyor.

Şimdi biraz detaylı anlatayım. Siteden minimum 100TL çekebiliyorsunuz, ben kendi yaptığım methodu anlatacağım. Siteye 73TL yatırdım ardından 30TL bakiyem geldi ve 103TL olarak çektim.

Ama eğer siteye para yatırmak istemiyorsanız, kayıt olduktan sonra ileri seviye doğrulamayı yapıp herhangi bir türk borsaya waves coini gönderip çekebilirsiniz parayı.

Bu 2 seçenekten birini yapmalısınız. Site daha öncesinden rose coin de dağıtmıştı, fırsatı kaçırmayın derim 5 dakikada bedava 30TL kazanıyorsunuz sonuçta :D
Bir problem olursa sorumluluk kabul etmiyorum ben sadece etkinliği paylaştım herkes kendi kararını kendisi versin.

Kayıt Linki: https://www.bitlo.com/ref/6o742k
Ödeme kanıtı: https://www.hizliresim.com/ejcekme

NOT: E-postaya gelen doğrulamayı onaylamayı unutmayın. Herkese bol kazançlar

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Birazdan linç geliyor, fare kapanı geliyor. GARDINI AL ASKER.
Bitlo sitesi 3 milyon TL değerinde Waves coin dağıtıyordu şimdi ödül havuzuna bir 3 milyon TL daha eklendi :D

Olay çok basit siteye referans kodu ile kayıt oluyorsunuz ardından ya ileri seviye doğrulamayı yapıyorsunuz ya da hesaba dilediğiniz miktarda TRY yatırıyorsunuz, ardından 30TL ödülünüz geliyor.

Şimdi biraz detaylı anlatayım. Siteden minimum 100TL çekebiliyorsunuz, ben kendi yaptığım methodu anlatacağım. Siteye 73TL yatırdım ardından 30TL bakiyem geldi ve 103TL olarak çektim.

Ama eğer siteye para yatırmak istemiyorsanız, kayıt olduktan sonra ileri seviye doğrulamayı yapıp herhangi bir türk borsaya waves coini gönderip çekebilirsiniz parayı.

Bu 2 seçenekten birini yapmalısınız. Site daha öncesinden rose coin de dağıtmıştı, fırsatı kaçırmayın derim 5 dakikada bedava 30TL kazanıyorsunuz sonuçta :D
Bir problem olursa sorumluluk kabul etmiyorum ben sadece etkinliği paylaştım herkes kendi kararını kendisi versin.

Kayıt Linki: https://www.bitlo.com/ref/6o742k
Ödeme kanıtı: https://www.hizliresim.com/ejcekme

NOT: E-postaya gelen doğrulamayı onaylamayı unutmayın. Herkese bol kazançlar

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
getir siparişini bedavaya getiricem olursa :D eyw

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Ben bu verilerimizi çalacak diyenlerı anlamıyorum zaten :D Sorsan şifresi 12345678
sanki verilerimiz çok değerli de çalıncak diye korkuyoruz, youtube da bile izlenme başına ücretlerde alt sıralardayız diye biliyorum .d

Sir Cem T-oker

80+ Gold
para yatırmadan olmuyor mu ya ? param yok o yüzden dedim.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
para yatırmadan olmuyor mu ya ? param yok o yüzden dedim.
İleri seviye doğrulamayı yaparsan türk borsasına aktarıp çekebilirsin. Türk borsa hesabında yoksa yap ileri seviye doğrulamayı kalsın bitloda, paran olduğunda çekersin sana zararı olmayacak ya sonuçta :d Tabii senin kararın ben karışmıyorum

Sir Cem T-oker

80+ Gold
İleri seviye doğrulamayı yaparsan türk borsasına aktarıp çekebilirsin. Türk borsa hesabında yoksa yap ileri seviye doğrulamayı kalsın bitloda, paran olduğunda çekersin sana zararı olmayacak ya sonuçta :d Tabii senin kararın ben karışmıyorum
ileri seviye doğrulama nedir ? nasıl borsaya aktaracağım parayı? sonra oradan nasıl çekeceğim?

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
ileri seviye doğrulama nedir ? nasıl borsaya aktaracağım parayı? sonra oradan nasıl çekeceğim?
Hocam siteye kayıt olduktan sonra orada ileri seviye doğrulamaya bakabilirsiniz detayları var KYC diye geçiyor ben burada anlatırsam öneri vermiş gibi olurum sonra sıkıntı falan çıkar uğraşmayalım bir de onla :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,852
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan
Top Bottom