Açıklamış ya daha neyi soruyorsun?NE kadar kazandın ?
Kazım hızı düşüyor mu, ortalama ne kadar sürede eskiyor, eskimenin elektrik maliyetine etkisi ve sistemin diğer parçalarını da öğrenmek lazım.A-ama zaten2 yıl garantili oluyor ürünler. :/
Tabi ki haklısın ama sıfırdan yüksek sermayeyle rig kurduğunda 2 yıllık garanti sürecinde kartların bozulması pek koymayabilir. Ama 2-3 kartla bu işi yapıyorsan tabi ki kartın bozulması çok büyük etkiler.Kazım hızı düşüyor mu, ortalama ne kadar sürede eskiyor, eskimenin elektrik maliyetine etkisi ve sistemin diğer parçalarını da öğrenmek lazım.
Hocam açıkcası bende bekliyorum aslında girilebilir bir işEvet +olarak bu 5 günde ne kadar elektrik harcadığı ve kaç TL kar elde edilen bir video bekliyorum
Parayla.Ama sıkıntı şu o kadar ekran kartını nasıl alacaksın
Baya açıklayıcı oldu knkaParayla.
Sermayesiz girilecek bir iş değil. Krediyle vs. de girilmez zira ethereum düştüğünde vs. olumsuz etkilenirsin. Pasif gelir kaynağı olarak düşünüp eldeki parayla girilmeli.Baya açıklayıcı oldu knka
Eyw usta işte aradığım yorum buyduS
Sermayesiz girilecek bir iş değil. Krediyle vs. de girilmez zira ethereum düştüğünde vs. olumsuz etkilenirsin. Pasif gelir kaynağı olarak düşünüp eldeki parayla girilmeli.
Fena değil ama ben bu işe kişisel bilgisayar ile girmeyi kendimce mantıksız buluyorumYatırım Tavsiyesi Değildir! Test İçeriğidir.
Arkadaşlar bu tür içeriklere çok merakısınız DA Forum'a özel önden bir kazanç bilgisi vermek istiyorum. Şimdi zaman zaman ekran kartı ekle çıkartlar ile şuan 700MH/s ile kazım yapsamda aşağıdaki birikimi ortalama 520MH/s ile yaptım ve bu süreçte 5 günde 0.2 ETH elde ettim.
Şimdi burası önemli ETH. kazıyorsunuz ama ETH değer kaybederse kazancınız da direkt düşer hatta batabilirsiniz bile, öncelikle kazımın 2. günü ETH. 1300USD'den 900USD'ye düştü ve sistemi kapatıp projeyi sonlandıracaktım ama sonra yükselme başladı ve bugün 1220USD seviyesine ulaşıp riske girmeyerek paramı korumak adına Dolar'a indeksli TETHER'e 0.2 Ethereum'u dönüştürdüm ve ETH çakılsa da artsa da artık param hep Dolar indeksli korunacak ve bu kazancın da TL karşılığı aşağıdaki gibidir.
Alıntıyı görüntüle
Eğer çok istek gelirse detaylı video yapıp tüm sistemimi size gösterebilir süreci videolu anlatabilirim.
Arkadaş ot yiyor galiba 50 Tl mutfak sadece bir gün.
5 günde 1,8k ise ayda (6*1,8k) 11k ya yakın para ediyor.Yatırım Tavsiyesi Değildir! Test İçeriğidir.
Arkadaşlar bu tür içeriklere çok merakısınız DA Forum'a özel önden bir kazanç bilgisi vermek istiyorum. Şimdi zaman zaman ekran kartı ekle çıkartlar ile şuan 700MH/s ile kazım yapsamda aşağıdaki birikimi ortalama 520MH/s ile yaptım ve bu süreçte 5 günde 0.2 ETH elde ettim.
Şimdi burası önemli ETH. kazıyorsunuz ama ETH değer kaybederse kazancınız da direkt düşer hatta batabilirsiniz bile, öncelikle kazımın 2. günü ETH. 1300USD'den 900USD'ye düştü ve sistemi kapatıp projeyi sonlandıracaktım ama sonra yükselme başladı ve bugün 1220USD seviyesine ulaşıp riske girmeyerek paramı korumak adına Dolar'a indeksli TETHER'e 0.2 Ethereum'u dönüştürdüm ve ETH çakılsa da artsa da artık param hep Dolar indeksli korunacak ve bu kazancın da TL karşılığı aşağıdaki gibidir.
Alıntıyı görüntüle
Eğer çok istek gelirse detaylı video yapıp tüm sistemimi size gösterebilir süreci videolu anlatabilirim.
Bu işi yapacaksan birikim ve çöpe atacak paranın olması gerek her an batabilirsinHocam açıkcası bende bekliyorum aslında girilebilir bir iş
mesela şöyle düşünün siz esnafsınız bir de ayriyetten mining le uğraşıyorsunuz eğer karlı işse ek bir kazanç olur yattığın yerde
Ama sıkıntı şu o kadar ekran kartını nasıl alacaksın