Neler Yeni

5 Günde Ethereum'dan Ne Kadar Kazandım?

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Bir sorum olacak eğer bu işte yüksek bir miktar para kaldırırsak bunun vergisini ödemek gerekiyor mu veya şirket açmak
Herhangi bir vergisi yok. sadece para çekimlerinde site belli bir komisyon alıyor.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
Discord
Sunay #3109

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
İnşallah gidişat böyle olur. bu arada kullandığın program Claymore'mu yoksa Phoenix mi hocam ? @Abdullah Hacıgül
Nvidia kartlarda Claymore AMD kartlarda Phoenix kullanıyorum. Claymore iyiydi ama son 2 gündür AMD kartları belirli bir süre sonra havuzdan atmaya başladı AMD kartları Phoenix'e geçirdim şuan sıkıntı yok.

Hani emek deniliyor ya 5 günde şuna harcadığım emeği yatırım projelerime harcasaydım 10 katını kazanırdım...

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
U-Usta biz onu 1 ayda kazanıyoruz 🤭

(!)

Rammstein

80+ Silver
Nvidia kartlarda Claymore AMD kartlarda Phoenix kullanıyorum. Claymore iyiydi ama son 2 gündür AMD kartları belirli bir süre sonra havuzdan atmaya başladı AMD kartları Phoenix'e geçirdim şuan sıkıntı yok.

Hani emek deniliyor ya 5 günde şuna harcadığım emeği yatırım projelerime harcasaydım 10 katını kazanırdım...
İroni yapıyorum bana diyorsan. Anlamışsındır zaten abi. Bir de abi madem 10 katını kazanırdın neden harcamadın? Özel bir sebebi var mı, video mu gelecek alakalı?

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
Discord
Sunay #3109

Claymore'da 3 4 gün önce baya sorun oldu ya bende 3070 ile kazıyordum. Kendiliğinden inaktif olmaya başladı Bide Pool MH/s çok düşük oluyordu yükselmiyordu tabi bu kazancıda etkiledi bende 1 2 gün bekledim şuan eski haline dönmüş gibi devam ediyorum bakalım ne olacak.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Adamın instagram stroylerinfe gördüğüm kadarıyla 150 tane özel mesaj bildirimi var, ki buraya rahatça bunu yazabiliyorsan da acil bir şey yoktur diye düşünüyorum yanlışım varsa kusura bakma, o yüzdendi.
150 değil 1000 civarı sanırım.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA