🔥İndirim 5 kişilik Yazlık Çadır - 2.762 TL

Oldw1n

80+
Reaksiyon skoru
83
Malum yaz geldi, 1 sene oncesinde satin almis olduğum yazlık çadıra, neredeyse ayni fiyata ve piyasayadaki en yakin fiyati 4.500'e gorunce paylasmak istedim. Arastirmanizi yapin, cadir güzel çadir, dikişleri, kumaşi ve alanı çok guzel, sadece tabaninda kullanilan kumaşi begenmedim, brandacidan gerekli olculerde branda kestirerek tabanlik yaptim oyle kullaniyorum. Eger fotograflarini bulursam da paylascam.

Bu da utube shorts videosu, pek video bulunmuyor

Ekler

• Screenshot_20250509_105414_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20250509_105414_Samsung Internet.webp
    43.5 KB · Hit: 309
  • Screenshot_20250509_105713_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20250509_105713_Hepsiburada.webp
    66.2 KB · Hit: 308
Son düzenleme:
Malum yaz geldi, 1 sene oncesinde satin almis olduğum yazlık çadıra, neredeyse ayni fiyata ve piyasayadaki en yakin fiyati 4.500'e gorunce paylasmak istedim. Arastirmanizi yapin, cadir güzel çadir, dikişleri, kumaşi ve alanı çok guzel, sadece tabaninda kullanilan kumaşi begenmedim, brandacidan gerekli olculerde branda kestirerek tabanlik yaptim oyle kullaniyorum. Eger fotograflarini bulursam da paylascam.

Güzel gibi duruyor çadır alasım var aslında 2-3 kişi olucak zaten çok değil boyutu da gayet yeterli geldi ancak çadır piyasasını tam bilmiyorum fiyatlar böyle mi yoksa bunun fşyatı uygun mu gerçekten?

Güzel gibi duruyor çadır alasım var aslında 2-3 kişi olucak zaten çok değil boyutu da gayet yeterli geldi ancak çadır piyasasını tam bilmiyorum fiyatlar böyle mi yoksa bunun fşyatı uygun mu gerçekten?
Valla ben aldiktan sonra cadir piyasasina hic bakmadim, ama alirken ki fiyatiyla ayni olmasi, beni zaten sasirtti ki ben bu cadiri indirimden almistim, suan minimum indirimli 5 e yakin olmaliydi bu cadir. Ve 2-3 kisi kalcaksan kesinlikle minimum olculer boyle olsun, bundan dusuk bakma, sigamazsiniz.

Bim fiyatları kanka buna göre yap bir piyasa ortalaması kafanda

Ekler

• IMG_4787.webp
    IMG_4787.webp
    938.1 KB · Hit: 218
  • IMG_4786.webp
    IMG_4786.webp
    1 MB · Hit: 217
Bim fiyatları kanka buna göre yap bir piyasa ortalaması kafanda
Ya ben bu fiyata bundan iyi cadir bulunabilecegine kesinlikle inanmiyorum da, şimdi boyle konusup insanlari yaniltirim, hakkina girerim, uzulurum diye iddiali konusmak istemiyorum. Bide bu olculerde bulmaz zaten zor. Hem yuksek, hem genislik olarak

Hocam bilmediğimden soruyorum niye bu fiyata daha iyisi bulunamaz. Özellik olarak neye dikkat etmemiz gerekiyor çadırlarda?

Renge dikkat edin hocam bordo yazıyor krem yada beyaz değil.

Hocam bilmediğimden soruyorum niye bu fiyata daha iyisi bulunamaz. Özellik olarak neye dikkat etmemiz gerekiyor çadırlarda?
hocam en onemli faktor kullanilan kumasin kalitesi, ben bircok kumasi gordum ve bunun onlardan daha kaliteli oldugu kanisindayim. Tabi bunlarin yani sira yazlik ise pencere (yazlik cadirlatin en buyuk problemi hava alamiyor, sirkülasyon yapmiyot olmasi), sineklik sayisi ve bunlarin nekadar iyi çalistigi, zemin kumasi ve çitalarin saglamligi gibi vs. Tabi hepsinden emin olmak istiyosan decathlon gibi markalardan alirsin, zaten citasi, kumasi vs gibi unsurlarda problem cekmezsin. Tabi fiyati bunun 5-6 katindan baslar. Buna gelicek olursa kumas, çita beni tatmin etti, bunun disinda en cok dikkat ettigim konu ölçülerdi, tam hatitlamiyorum ama 240x240, yukseklik de 170 civari( tabi tepe noktasi boyle), icerde egile bukule hareket etmek istemiyodum, gerektiginde iceride oturabilmek istiyodum, sinek vs problem olabiliyor disarda. Tabi genel kaliteyi f/p olarak degerlendirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Renge dikkat edin hocam bordo yazıyor krem yada beyaz değil.
Benim aldigim bej ve bu renkte, şuan satista olan renk dr bej gosteriyor

Ekler

• Screenshot_20250509_105713_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20250509_105713_Hepsiburada.webp
    66.2 KB · Hit: 61
Son düzenleme:
Ya ben bu fiyata bundan iyi cadir bulunabilecegine kesinlikle inanmiyorum da, şimdi boyle konusup insanlari yaniltirim, hakkina girerim, uzulurum diye iddiali konusmak istemiyorum. Bide bu olculerde bulmaz zaten zor. Hem yuksek, hem genislik olarak
temudan bile pahalıya geliyor reis bende alayım diye düşünmedim değil

hocam en onemli faktor kullanilan kumasin kalitesi, ben bircok kumasi gordum ve bunun onlardan daha kaliteli oldugu kanisindayim. Tabi bunlarin yani sira yazlik ise pencere (yazlik cadirlatin en buyuk problemi hava alamiyor, sirkülasyon yapmiyot olmasi), sineklik sayisi ve bunlarin nekadar iyi çalistigi, zemin kumasi ve çitalarin saglamligi gibi vs. Tabi hepsinden emin olmak istiyosan decathlon gibi markalardan alirsin, zaten citasi, kumasi vs gibi unsurlarda problem cekmezsin. Tabi fiyati bunun 5-6 katindan baslar. Buna gelicek olursa kumas, çita beni tatmin etti, bunun disinda en cok dikkat ettigim konu ölçülerdi, tam hatitlamiyorum ama 240x240, yukseklik de 170 civari( tabi tepe noktasi boyle), icerde egile bukule hareket etmek istemiyodum, gerektiginde iceride oturabilmek istiyodum, sinek vs problem olabiliyor disarda. Tabi genel kaliteyi f/p olarak degerlendirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim aldigim bej ve bu renkte, şuan satista olan renk dr bej gosteriyor
Renk kısmında bordo yazıyor görsel bej gözüküyor.Bir de bir şey sormak istiyorum yağmurlu yada soğuk havada test etme imkanınız oldu mu.

Ekler

• 1000129394.webp
    1000129394.webp
    43.8 KB · Hit: 29
yağmurda dikişlerden içeri su girdiğini yazmış alanlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,305
Üyeler
173,800
Son üye
Carl
Geri