Neler Yeni

5 mbps upload veren internete 6 cihaz bağlandığında oyunda ping oluşur mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Valocu biri
Arkadaşlar öncelikle merhaba internetim aşağıdaki gibi ve taahhütüm bitmek üzere evime yeni bir kaç arkadaş daha gelecek şuan internete 3 cihaz bağlanıyor ama arkadaşlar taşındığında yaklaşık 6 7 cihaz bağlanacak ben valorant cs lol gibi oyunlar oynarken bu internet sorun çıkartır mı yeni internete geçmem gerekiyorsa ne kadarlık bir internete geçmem gerekir cevap bekliyorum tekrardan teşekkürler

Ekler

• Screenshot_20241127_101552_Chrome.jpg
    Screenshot_20241127_101552_Chrome.jpg
    299.1 KB · Hit: 12

dostveviski

80+ Bronze
Ping ile mbps arasında doğrudan bir bağlantı yok. Ama 6-7 cihaz bağlı olması demek internetin trafiğinin yoğun olması demek. Hem de yavaş internette daha ağır olacağı için işlemler pingin epey yüksek olacaktır diye düşünüyorum...
( Tabi boşta 6-7 cihaz için yazmadım bunları. Aktif olarak kullanılan 6-7 cihaz.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Valocu biri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ping ile mbps arasında doğrudan bir bağlantı yok. Ama 6-7 cihaz bağlı olması demek internetin trafiğinin yoğun olması demek. Hem de yavaş internette daha ağır olacağı için işlemler pingin epey yüksek olacaktır diye düşünüyorum...
( Tabi boşta 6-7 cihaz için yazmadım bunları. Aktif olarak kullanılan 6-7 cihaz.)
Peki nasıl bir internete geçmemi tavsiye edersin?

Top Bottom