Neler Yeni

5 Tane Fan 1 Tane Egzoz

Jakrino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Akif Dere
Başlıkta gayet açık söyledim 3 tane önde fan var içeriye veriyor 2 tanede yukarıya koyucam onlarda içriye vericek çift fanlı birde kule tipi işlemci fanım var ne kadar doğru olur ne yapmam gerekiyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 tane egzoz fanım olucak yeterli olurmu

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,382
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Fanların boyutları neler?

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Ne kadar çok içeri üfler en iyisi o diye bir şey yok

3 içeri 3 dışarı yap (y)

öndekiler içeri arka ve yukarılar dışarıya

Jakrino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Akif Dere
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fanların boyutları neler?
120mm

Ne kadar çok içeri üfler en iyisi o diye bir şey yok

3 içeri 3 dışarı yap (y)

öndekiler içeri arka ve yukarılar dışarıya
Hocam kule tipi işlemci fanı demiştim tam üstüne geliyor üstteki bir tanesi böyle olunca işlemcinin alması gereken havayı zaten o alıp çekiyor o yüzden söyledim

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
120mm

Hocam kule tipi işlemci fanı demiştim tam üstüne geliyor üstteki bir tanesi böyle olunca işlemcinin alması gereken havayı zaten o alıp çekiyor o yüzden söyledim
hocam o fanı belki böyle sıyırıyorsa ya mm ler cinsinden fark varsa o zaman o fanı çıkar egzos kısmına tak ama hafiften hava alabilecek boşluk varsa çıkarma bide galiba egzos fanında var galiba o zaman hiçbir şey yapma soğutucu üstteki fana bişey yapmadığı sürece kullan

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Sıcak hava yükselme eğilimindedir, ayrıca arka ve tepeden egzos verecek olursan fanlar birbirini desteklemiş olacak (birlikte vakum etkisi gibi bir şey).

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,382
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
120mm

O zaman en iyisi sen 3 içeri 3 egzoz yap ısı değerlerini stres testiyle test et sonra 5 içeri 1 egzoz ile test et. Hangisi daha iyiyse öyle kalsın

Jakrino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Akif Dere
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam o fanı belki böyle sıyırıyorsa ya mm ler cinsinden fark varsa o zaman o fanı çıkar egzos kısmına tak ama hafiften hava alabilecek boşluk varsa çıkarma bide galiba egzos fanında var galiba o zaman hiçbir şey yapma soğutucu üstteki fana bişey yapmadığı sürece kullan
Bende 1 tane egzoz 2 tane üstte 3 tane önde var reis ben o üst ve öndekileri içeriye vericek konumda ayarlıycam 1 tane egzoz olucak evet yanlış ama böyle yapmam lazım kule tipi işlemci olduğu için çift fanlı bu arada o yüzden önden alacağı havayı tam olarak alamıyor üst fan çekiyor bü yüzden hepsini içeriye çevirmek istiyorum

O zaman en iyisi sen 3 içeri 3 egzoz yap ısı değerlerini stres testiyle test et sonra 5 içeri 1 egzoz ile test et. Hangisi daha iyiyse öyle kalsın
Tamamdır deneyip yazıyorum

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Bende 1 tane egzoz 2 tane üstte 3 tane önde var reis ben o üst ve öndekileri içeriye vericek konumda ayarlıycam 1 tane egzoz olucak evet yanlış ama böyle yapmam lazım kule tipi işlemci olduğu için çift fanlı bu arada o yüzden önden alacağı havayı tam olarak alamıyor üst fan çekiyor bü yüzden hepsini içeriye çevirmek istiyorum

Tamamdır deneyip yazıyorum
hocam tam tersi yap hepsinin akış yönünü değiştir mesela öndekiler atsın üst ve egzos da çeksin

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,382
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Yukarıdakileri egzos yapinca önden alacağı havayı alamıyorsa nereden alıyor kule tipi soğutucu? Yoksa hava hiç gitmeyip boğulacak mı kule tipi soğutucu? Böyle düşünmene şaşırdım!

Jakrino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Akif Dere
Yukarıdakileri egzos yapinca önden alacağı havayı alamıyorsa nereden alıyor kule tipi soğutucu? Yoksa hava hiç gitmeyip boğulacak mı kule tipi soğutucu? Böyle düşünmene şaşırdım!
şuan denedim ve csgoda max 82 sabit 70 gördüm dier sadece 5 i içeri 1 dışarı ise 64 derece idi ? çözemedim gitti :d

Bu arada pazardan 10 tl ye aldım termal macunu haberiniz olsun awpodawüpdawkda

Bi şey daha ekliycem önde direk temperli cam var ne bir delikli bişey nede filtre daha 1 ay olmadan 0.357 gr toz topluyor dayı nabıyon sen fabrikamısın temperli camı söküp uydurma bir şey yapasım geliyor hadi hayırlısı

Top Bottom