Yardım 5 tane GTX 1660 SUPER İle MİNİNG Yapmak Mantıklı mı ?

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
993
arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi 5 tane gtx 1660 super ile mining yapmak iyi olur mu ne kadar kazandırır bana elektirik faturasını düşünce

Veyada diyelim 15K bütçem var ne yapabilirim para kazanmak için bilgisayarlar hakkında filan veya ona benzer

arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi 5 tane gtx 1660 super ile mining yapmak iyi olur mu ne kadar kazandırır bana elektirik faturasını düşünce

Veyada diyelim 15K bütçem var ne yapabilirim para kazanmak için bilgisayarlar hakkında filan veya ona benzer
mining ile suanda elektrik faturasini karsiyamazsin onun yerine al sata yonelsen daha iyi olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
yolunuz acik olsun tecrubeniz yoksa yardimci olabilirim
sağolun hocam teşekkür ederim tecrübem bilgisayar hakkında var örnek olarak ekran kartlarından anlarım işlemcilerden anakartlardan vs onları alıp satabilirim veya siz ne alıp satmamı önerirsiniz başlangıçda çok da pahalı olmayacak

sağolun hocam teşekkür ederim tecrübem bilgisayar hakkında var örnek olarak ekran kartlarından anlarım işlemcilerden anakartlardan vs onları alıp satabilirim veya siz ne alıp satmamı önerirsiniz başlangıçda çok da pahalı olmayacak
tavsiyem baslangiclarda sadece monitor uzerinden gitmeniz diger turlu cok ugrasirsiniz harcadiginiz zamana da degmez

Mining devri bitti. Kazsan bile kazanamazsın

ya telefon yada nvidia ekran kartı satıcaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,455
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri