Coochie Man
80+ Bronze
Sonradan düzelttim yorumumu farkındaysan...Noluyormuş merak ettim. 6 yaşımdan beri oynuyorum.
Sonradan düzelttim yorumumu farkındaysan...Noluyormuş merak ettim. 6 yaşımdan beri oynuyorum.
Bunu mesajı yazdıktan sonra fark edemem farkındaysanSonradan düzelttim yorumumu farkındaysan...
ben 5 yaşımda ilk doom oynayarak başladım ama şuan hiç psikolojik sıkıntıları olan katil değilim yani gayet normalim kendimce minecraft veya benzeri oyunlar zeka gelişimini olumlu yönde etkilerminecraft
Haklısınız kusura bakmayın iyi geceler.Bunu mesajı yazdıktan sonra fark edemem farkındaysan
Sana yemin ediyorum ben ingilizcemi minecraft'a borçluyum. 4. sınıf ve 5. sınıfın başlarında diğer derslerimde olduğu gibi ingilizcemde berbattı. Minecraft oynuyordum o aralar sonra sınavlardan 80 90 almaya başladım herkes kopya çekiyorsun filan demeye başladı. Lise 3. sınıf hala 80 90 alırım diğer dersler 60 ı geçmez. Temeli minecraftta attım ve ingilizceyi sevdiğim için daha da geliştirebiliyorum. Arapçayı 5. sınıftan beri görüyorum ama nefret ettiğim için hiç bir şey bilmiyorum şuan da.o sırada bekliyor çok öğretici bir oyun kesinlikle oynuycak
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben aktif bir şekilde oynadığım için oyun ingilizcede oda aynı şekilde ingilizce oynuyor
İyi gecelerHaklısınız kusura bakmayın iyi geceler.
Brawlhalla oynayabilir.
Bence indirmeyin. Sinir hastalığınız ortaya çıkabilir.oynamak aklımda vardı hatırlattığınız iyi oldu kendim için indiriyim.
benimde baya bir kelime ezberlememde yardımcı oldu şu an konuşamıyorum çok fazla ama yazıları okuyup çevirebiliyorum.Sana yemin ediyorum ben ingilizcemi minecraft'a borçluyum. 4. sınıf ve 5. sınıfın başlarında diğer derslerimde olduğu gibi ingilizcemde berbattı. Minecraft oynuyordum o aralar sonra sınavlardan 80 90 almaya başladım herkes kopya çekiyorsun filan demeye başladı. Lise 3. sınıf hala 80 90 alırım diğer dersler 60 ı geçmez. Temeli minecraftta attım ve ingilizceyi sevdiğim için daha da geliştirebiliyorum. Arapçayı 5. sınıftan beri görüyorum ama nefret ettiğim için hiç bir şey bilmiyorum şuan da.