Komando41.
80+ Silver
kral oyun açın karşısına flah player oyunları hala çalışıyoro tarz oyunları oynayabileceğini sanmıyorum pek bilgisayar aşine değil henüz
kral oyun açın karşısına flah player oyunları hala çalışıyoro tarz oyunları oynayabileceğini sanmıyorum pek bilgisayar aşine değil henüz
yani ben 5 yaşındaydım doom oynuyordum kardeşim aynı şekilde büyümesin istiyorum.Ben çocukken "kutu uyandır" oyunu vardı kral oyunda falan, keyifli ve basit bir oyundur. Ama flash player meselesi var, oynanabilir mi bilgim yok. İlgili bir abi/abla olmana çok sevindim![]()
Minecraft. Ciddiyim.5 yaşındaki kardeşim için öğretici oyun önerisi yapabilecek varmı?
o sırada bekliyor çok öğretici bir oyun kesinlikle oynuycakdark souls
ben aktif bir şekilde oynadığım için oyun ingilizcede oda aynı şekilde ingilizce oynuyorMinecraft. Ciddiyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama ingilizce oynatın.
Hoi4 oynatın. Kafayı sıyırır pcyi kırar gelişimini tamamlamış olur.5 yaşındaki kardeşim için öğretici oyun önerisi yapabilecek varmı?
Hocam mc'de build yaptırın. Hatta mod kurun oyun detaylansın. İngilizcesi gelişiro sırada bekliyor çok öğretici bir oyun kesinlikle oynuycak
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben aktif bir şekilde oynadığım için oyun ingilizcede oda aynı şekilde ingilizce oynuyor
Noluyormuş merak ettim. 6 yaşımdan beri oynuyorum.O yaşta dijital bir oyun oynatmanı tavsiye etmem sonra neden böyle oldu diye düşünür durursun.
O zaman sekiro bsşlatın. Peygamber sabrı olur çocuktaben kafayı kırıyorum o oyunu oynarken aynı ızdırabı oda yaşamasın