50.000 e hazır sistem önerisi

sınıra yaklaşıyor bu yüzden oc yapamaz ben olsam ekran kartına undervolt yapardım en azından sıkıntı olur mu diye kafaya takmamış olurdum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilerde fazladan m2 ssd takamazsın anakartın sadece 1x m2 yuvası var onun dışında güzel sistem
O zaman ssd yi 2 TB yapip mi alayım işlemciyi yükseltmeme gerek var mı acaba

her insan underwolt vs bilmiyor o yüzden sınır olsun veya olmasın sorun yaşmayacagı model önerilmeli
ekran kartı = 330w
işlemci = 65w
anakart = 35w
ramler (2X16) = 12w
ssd = 5w
soğutucu = 30w
kasa fanları = 4x6w => 24w

TOPLAMDA 501 W

O zaman ssd yi 2 TB yapip mi alayım işlemciyi yükseltmeme gerek var mı acaba
depolama kişiden kişiye değişir bana 1tb yetmediği için 2tb alırdım
ama genel oyun kullanıcısı için bile 1tb 1-2 yıla sorun yaşatacaktır sürekli bir şeyleri silmeye başlarsınız

kullandığınız programlara depoladığınız belgelere sürekli oynadığınız oyunların depolama miktarlarını kafanızda kabaca hesaplayıp ona göre alın

ekran kartı = 330w
işlemci = 65w
anakart = 35w
ramler (2X16) = 12w
ssd = 5w
soğutucu = 30w
kasa fanları = 4x6w => 24w

TOPLAMDA 501 W

depolama kişiden kişiye değişir bana 1tb yetmediği için 2tb alırdım
ama genel oyun kullanıcısı için bile 1tb 1-2 yıla sorun yaşatacaktır sürekli bir şeyleri silmeye başlarsınız

kullandığınız programlara depoladığınız belgelere sürekli oynadığınız oyunların depolama miktarlarını kafanızda kabaca hesaplayıp ona göre alın
9070xt lerde anlık oalrak güç zıplaması mecut saniyelik olarak 400-430 a çıkıp sonra tekrar 300 lerde geziyor gene kendi bilir ben uyarımı yapayımda

9070xt lerde anlık oalrak güç zıplaması mecut saniyelik olarak 400-430 a çıkıp sonra tekrar 300 lerde geziyor gene kendi bilir ben uyarımı yapayımda
430 watt olsun seni mi kırcam toplam 601 watt oluyor

700w yeterli oluyor bu sistemde

Geri