Beyler 50 bin tl civarında birbiri ile uyumlu olan sistem almak istiyorum. Var mı bi sistem yapacak? Hangi parça hangisiyle uyumlu tam olarak yardımcı olursanız sevinirim
İşlemci değiştirecek olursan bunun yerine ne koyardın?ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli
ESPOR-4070TIS oyuncu bilgisayarı RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
52k yapabilirsen bu sistemi alabilirsin
ryzen 7 7800x3d ama o işlemcili sistemler 70 80k üstü 7500fde güzel işlemcidir işini çok rahat görürİşlemci değiştirecek olursan bunun yerine ne koyardın?
Bunu bir araştırayım ben. Eğer darboğaz yapmazsa monitör vs güzel bi kurulum yaparım.ryzen 7 7800x3d ama o işlemcili sistemler 70 80k üstü 7500fde güzel işlemcidir işini çok rahat görür
Bu sistem yapmaz merak etme parçalarıda kaliteliBunu bir araştırayım ben. Eğer darboğaz yapmazsa monitör vs güzel bi kurulum yaparım.
Peki buna 2x8 değil de 2x16 yapsam fazla kaçar mı daha mı iyi olur?Bu sistem yapmaz merak etme parçalarıda kaliteli
https://www.gaming.gen.tr/urun/5590...c-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bunu alıp geri kalan bütçe ile de ekipmanlarınızı dizebilirsiniz. 600tl fark ile 7600 işlemci yapabilir ve birazcık daha ekleyip kaliteli bir m2 ssd takabilirsiniz.Bunu bir araştırayım ben. Eğer darboğaz yapmazsa monitör vs güzel bi kurulum yaparım.
Daha iyi olurPeki buna 2x8 değil de 2x16 yapsam fazla kaçar mı daha mı iyi olur?
Teşekkür ederim kral. Bu aklıma yattı ciddenDaha iyi olur
Bu sistemin her parçaşı kaliteli extra olarak bi 32 gb ram yapabilirsin geri parçalar sağlamTeşekkür ederim kral. Bu aklıma yattı cidden
Teşekkür ederimhttps://www.gaming.gen.tr/urun/5590...c-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bunu alıp geri kalan bütçe ile de ekipmanlarınızı dizebilirsiniz. 600tl fark ile 7600 işlemci yapabilir ve birazcık daha ekleyip kaliteli bir m2 ssd takabilirsiniz.
Galax yerine asus bulabilir miyim acabaBu sistemin her parçaşı kaliteli extra olarak bi 32 gb ram yapabilirsin geri parçalar sağlam
Galax'ta çok iyi markadır bu ekran kartıda sizi üzmezTeşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Galax yerine asus bulabilir miyim acaba