cs mc için gerek varmı 50k yaArkadaşım sistem toplayacak darboğaz falan anlamıyormuş o yüzden bana topla dedi bende size güvenerek sistem bulurum dedim genelde işlemci oyunları oynuyor profesyonel mc ve csgo falan oynar 32 gb ram şart bu arada
Şaka mı yoksa gerçek mi?Arkadaşım sistem toplayacak darboğaz falan anlamıyormuş o yüzden bana topla dedi bende size güvenerek sistem bulurum dedim genelde işlemci oyunları oynuyor profesyonel mc ve csgo falan oynar 32 gb ram şart bu arada
cs mc için gerek varmı 50k ya
25k ya topladım 3060 12gb lı gereksiz olduğunu düşünmeye başladım 50k aşırı fuzuliArkadaşım sistem toplayacak darboğaz falan anlamıyormuş o yüzden bana topla dedi bende size güvenerek sistem bulurum dedim genelde işlemci oyunları oynuyor profesyonel mc ve csgo falan oynar 32 gb ram şart bu arada
profesyonel yayıncılık falan düşünyor25k ya topladım 3060 12gb lı gereksiz olduğunu düşünmeye başladım 50k aşırı fuzuli Alıntıyı görüntüle
30k ya ana pc ye ayırsın 20k ya 2. yayın pc si olsun elgato kart takarsınız 50k ya alacağın tek pc de yayın sorun yaratablirprofesyonel yayıncılık falan düşünyor
cs mc için gerek varmı 50k ya
yayınclık ve youtube içerik hazırlayacak25k ya topladım 3060 12gb lı gereksiz olduğunu düşünmeye başladım 50k aşırı fuzuli Alıntıyı görüntüle
aynen öyle sadece tek pc ile bitmiyor profesyonel yapacaksa bi 15 20k da ekipmanlara gider tek pc ye 50k vermek mantıksız30k ya ana pc ye ayırsın 20k ya 2. yayın pc si olsun elgato kart takarsınız 50k ya alacağın tek pc de yayın sorun yaratablir
4k video yapacakmış 1gb internet var onlarda 2 pc olunca 4k yetmez ki ilerde yükseltmek istemiyor 5 sene rahat götürsün diyor30k ya ana pc ye ayırsın 20k ya 2. yayın pc si olsun elgato kart takarsınız 50k ya alacağın tek pc de yayın sorun yaratablir
4k yayınmı ?4k video yapacakmış 1gb internet var onlarda 2 pc olunca 4k yetmez ki ilerde yükseltmek istemiyor 5 sene rahat götürsün diyor
eski kulaklık falan var kaliteli mikrofonda dc konuuyoruz idare eder yaniaynen öyle sadece tek pc ile bitmiyor profesyonel yapacaksa bi 15 20k da ekipmanlara gider tek pc ye 50k vermek mantıksız
eski kulaklık falan var kaliteli mikrofonda dc konuşuyoruz idare eder yaniaynen öyle sadece tek pc ile bitmiyor profesyonel yapacaksa bi 15 20k da ekipmanlara gider tek pc ye 50k vermek mantıksız
profesyonel diyorsan elgato şart ayrıca arkadaşın dediği gibi yayıın ikinci bir pc den yapmak daha sağlıklı ayrıca yayınında daha akıcı olur bunun üzerine kamera da alman gerekecekeski kulaklık falan var kaliteli mikrofonda dc konuuyoruz idare eder yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
eski kulaklık falan var kaliteli mikrofonda dc konuşuyoruz idare eder yani