DenizGöksu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 161
steam de 50 tl var oyun almayı düşünüyorum şuan indirimde şunu al dediğiniz güzel oyunlar varsa önerir misiniz yoksa yaz indirimlerine kadar beklemem mi iyi olur?
43tl kaçırma
![]()
Save 80% on Metro Exodus on Steam
Flee the shattered ruins of the Moscow Metro and embark on an epic, continent-spanning journey across the post-apocalyptic Russian wilderness. Explore vast, non-linear levels, lose yourself in an immersive, sandbox survival experience, and follow a thrilling story-line that spans an entire year...store.steampowered.com
Days gone 100 tl .önerimdir çok iyi oyun.uzun saatlerde geçirebilirsin. yada mk11 60 tl ark sarar.ascent var 50tl. o da ark larla sarar ve çok hoş gözüküyo cyberpunk seviyosan ascenta bakabilirsinBütün serileri var kanka
ben de şimdi alıyorum bu oyunu yanlışlıkla normal versiyonu aldım 43tl full dlc gold verisyon 46tl imiş şimdi dlcleri alıyorum hepsi +35tl falan girdi ://Bütün serileri var kanka
mk11 dediğinz oyun nedir hocam?Days gone 100 TL .önerimdir çok iyi oyun.uzun saatlerde geçirebilirsin. yada mk11 60 TL ark sarar.ascent var 50tl. o da ark larla sarar ve çok hoş gözüküyo cyberpunk seviyosan ascenta bakabilirsin
aalmayı düşünüyoerum aslında ama aşırı hile var diye duydum doğru mudurBattlefield 1 online al. +500 saat garanti. Bitane hikayeli oyun alıp 20 saat sonra keşke almasaydım demek yerine. Hem hikayeli hem online oyun al.
aalmayı düşünüyoerum aslında ama aşırı hile var diye duydum doğru mudur
steam bakiyemde var para kanka bide bu oyuna ısınamadım pekKod olarak geliyor.
Detroit: Become Human - Buy PC Key for Steam
Detroit: Become Human - Buy PC Key for Steamwww.voidu.com
bana baya geliyordu ya bf1'de. Tam tersine BF5'te hile daha az demislerdi bana daYok yok. BF 5 ile karıştırılıyor. 300 saatte 1 defa debk geldim.