🙏🔥 50-55 inc TV ÖNERİSİ 🔥🙏

Reaksiyon skoru
48
Bütçe
25000
Merhabalar dostlar. Salonda gündelik kullanim için tv arıyorum. Extream işler yapilmayacak genel olarak film izlenicek tv arıyorum. Iffalcon next grundig tlc gibi markalara az çok baktim ama bütçem sinirli olduğundan dolayi (yaklasik 25k) sizlerden de fikir almak istedim.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.🙏
TCL 50T6C nasıldır almayi düşünüyorum?

Merhabalar dostlar. Salonda gündelik kullanim için tv arıyorum. Extream işler yapilmayacak genel olarak film izlenicek tv arıyorum. Iffalcon next grundig tlc gibi markalara az çok baktim ama bütçem sinirli olduğundan dolayi (yaklasik 25k) sizlerden de fikir almak istedim.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.🙏
TCL 50T6C nasıldır almayi düşünüyorum?
Hocam İffalcon 50u95a giriş seviyesi mini led Tv si 30 k ya satılıyordu 5 k daha bütçenizi arttirin Qled yerine daha özellikli mimi led alin derim.

Hocam İffalcon 50u95a giriş seviyesi mini led Tv si 30 k ya satılıyordu 5 k daha bütçenizi arttirin Qled yerine daha özellikli mimi led alin derim.
Hocam babamla konuştum TCL 50T6C 21.5k dedi çok kotu degilse 8.5k fazla vermeyelim dedi haklilik payi nedir. Gerek var mıdır?

Kuponla biraz daha ucuza gelir. Alacaksan kesinlikle 55 al.

Daha uygun dersen bu şuan 1k daha ucuz.18k

Kuponla biraz daha ucuza gelir. Alacaksan kesinlikle 55 al.

Daha uygun dersen bu şuan 1k daha ucuz.18k

Cevabiniz için teşekkürler hocam. Kağit ustundeki ozelliklere baktiğimda grundig ile TCL 50T6C modelinin pek farkini goremedim. Sizce 4k fazla verip almak mantikli mi?
Not: 50 inc tv unitesine tam oluyor.

Cevabiniz için teşekkürler hocam. Kağit ustundeki ozelliklere baktiğimda grundig ile TCL 50T6C modelinin pek farkini goremedim. Sizce 4k fazla verip almak mantikli mi?
Not: 50 inc tv unitesine tam oluyor.
30k ya çıkıp iffalcon modelini al pişman olmazsın böyle bir şey yok bu fiyata .

30k ya çıkıp iffalcon modelini al pişman olmazsın böyle bir şey yok bu fiyata .
Allah allah herkes bunu öneriyor hocam😄. En sonunda haftaligi yemicem onu alcam. Gerçek!! Miniledi bu fiyata sunanlardan diye biliyorum ama o kadar da fark eder mi yada fiyat farkina değer mi

Allah allah herkes bunu öneriyor hocam😄. En sonunda haftaligi yemicem onu alcam. Gerçek!! Miniledi bu fiyata sunanlardan diye biliyorum ama o kadar da fark eder mi yada fiyat farkina değer mi
55 inç modelini kullanıyorum cidden güzel hocam. 10 yıllık 4K 55 inç LG nin bi televizyonundan geçtim. Hakkaten farkediyor. Aradaki farka değmese önermeyiz de cidden güzel ve fiyatı uygun.

55 inç modelini kullanıyorum cidden güzel hocam. 10 yıllık 4K 55 inç LG nin bi televizyonundan geçtim. Hakkaten farkediyor. Aradaki farka değmese önermeyiz de cidden güzel ve fiyatı uygun.
Ayıptır sormasi kaça aldiniz hocam. Bekleyeyim mi indirime fln girer mi?

Hocam Bu Ürünü Alın Bu Fiyata Mini Led Ürün Çok Güzel .

Ayıptır sormasi kaça aldiniz hocam. Bekleyeyim mi indirime fln girer mi?
Ben lansman zamanı 37k ya almıştım 3 taksit amazon satıcılı. F/P modellerde çok indirim olacağını sanmıyorum. Özellikle 50 inç olanın stoğu bitince oda 35 36 ya falan satılmaya başlanır. 50 inç uygunsa sizin için bütçenizde elveriyorsa çok bekletmeden alın bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,005
Üyeler
191,025
Son üye
Selam4677
Geri