50-60k sistem tavsiyesi

Hocam önerebileceğiniz bir sistem olur mu acaba ? Bütçe Max 62k falan. CS falan oynuyorum 250-300 FPS almak istiyorum şahsen. Hikayeli de oynarım.
Şu anda hocam bildiğim önerebileceğim sistem yok yarın gaming gecesinde indirimli sistemler oluyor göz atabilirsin kendine göre Seçmelisin hikaye ağırlıklımı oynuyorsun yoksa rekabetçimi

Şu anda hocam bildiğim önerebileceğim sistem yok yarın gaming gecesinde indirimli sistemler oluyor göz atabilirsin kendine göre Seçmelisin hikaye ağırlıklımı oynuyorsun yoksa rekabetçimi
Daha çok rekabetçi ağırlıklı oynuyorum hocam. Dediğiniz sistemlere nereden bakayım

Selamün aleyküm. Arkadaşlar Max 62-63k çıkabilirim. Mümkünse ekran kartı Asus rtx serisi, işlemci de AMD olsun. Bu bantta güzel bir sistem önerebilir misiniz lütfen. Bir de bu sistem nasıl sizce gördüm;
https://www.gaming.gen.tr/urun/7505...c-12gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
Hocam bugün yani cuma akşamı incehesap game gecesi var bir sürü ürün ve sistem indirirme giriyor 7de ürünler başlıyor 10 da fiyatları açıklanıyor bakmanızı tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,783
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri