50$ a kadar Steam oyun önerisi olan var mı?

merbaamet

80+
Reaksiyon skoru
50
Ne kadar pahalı da olsa eski hesabım uzun süreli ban yediği için yeni hesaba arada oyun alıyorum. Şu anlık bu sepeti yaptım Max 50$ a kadar çıkabilirim. GTA 4'ü kesin alacağım. Başka oyun öneriliniz varsa bekliyorum veya sepet.

Ekler

• 1737921567135.png
    1737921567135.png
    400.6 KB · Hit: 60
Ne kadar pahalı da olsa eski hesabım uzun süreli ban yediği için yeni hesaba arada oyun alıyorum. Şu anlık bu sepeti yaptım Max 50$ a kadar çıkabilirim. GTA 4'ü kesin alacağım. Başka oyun öneriliniz varsa bekliyorum veya sepet.
hocam rdr 2 de çok güzel düşmüş eğer herhangi birini çıkarma olasılığınız varsa (gta 4 hariç)

Bencede rdr2 2 olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GTA 5 i çıkarıp onu eklemeyi düşünüyorum bu kadar fazla indirime düşmemişti.
Pc olsa bende alacam daha yeni topladım
420 mm soğutucu fln var

Epicte şuan pek indirim yok. ki epic hesabımda bir çok oyun mevcut ve steam arayüzü daha hoşuma gidiyor ne kadar pahalıda olsa.
Sisteminiz de hangi ekran kartı ve işlemci var merak etmedim değil merak ettim

24 doları çöpe at daha iyi rockstarın çöplerine para vermeyin. VİCE CİTY NEXT GEN araştır onu indir bedavaya
Bencede 24 dolar az para değil

24 doları çöpe at daha iyi rockstarın çöplerine para vermeyin. VİCE CİTY NEXT GEN araştır onu indir bedavaya
855,93 paraya başka şeyler alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,983
Üyeler
184,251
Son üye
FFatih
Geri