Neler Yeni

50 Bin bütçe ile kafama yatan sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aziz Dursun
merhaba arkadaşlar başka site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama itopya'da böyle bir sistem buldum ve özelleştirdim özelleştirdikten sonra böyle bir şey ortaya çıktı yorumlarsanız eksik veya fazla olan bir şey varsa söylerseniz sevinirim eski sistemim de AMD Ryzen 3 1200 AMD Radeon RX470 8 GB GSKILL 8 G RAM 120 GB SSD 1 TB harddisk. almak istediğim sistem de aşağıdadır. site ismi vermek yasaksa özür dilerim iyi forumlar.
1731608131073.png

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
M.Rüzgar Özen
Hayır,hayır,hayır berbat bir sistem bütçesine göre

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Emirhan Özkan
4070s.PNG

8 9k yada 1440p monitör alırsınız mis gibi olur sizin attığınz sistem hiç alınmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aziz Dursun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
8 9k yada 1440p monitör alırsınız mis gibi olur sizin attığınz sistem hiç alınmaz
biostar, palit, thermalright hiç duymadıgım markalar neden bunları tercih edeyim

seri134

80+
bu sistem kötü, ram uyumsuz zaten işlemci gereksiz. illa bu siteden alacam diyorsan link. bu sistem daha iyi. biraz daha araştırmanı tavsiye ederim site sorun değilse vatan gentr, gamegaraj gibi yerlere de bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aziz Dursun
bu sistem kötü, ram uyumsuz zaten işlemci gereksiz. illa bu siteden alacam diyorsan link. bu sistem daha iyi. biraz daha araştırmanı tavsiye ederim site sorun değilse vatan gentr, gamegaraj gibi yerlere de bakabilirsin
hocam sitenin kampanyası var bazı modellerde monitör dahil olduğu için

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Emirhan Özkan
biostar, palit, thermalright hiç duymadıgım markalar neden bunları tercih edeyim
biostar anakart göndermemin nedeni 4ram slotu ve 2 m2 ssd yuvası olması içinize sinmediyse msi pro b650m b alın onun 2 ram slotu ve 1 m2 ssd yuvası var
thermalight f/p kasa ve işlemci soğutucularıyla biliniyor peerless assasin ise en çok tutulan hava soğutmalardan biri akakçeye girip görebilirsiniz
ekran kartı evet çok iyi değil ama bu bütçede şuan için başka güzel sistem yok 3k farkla palit jetstream modelini alabilirsiniz ama aradaki farka değmez internetten modellere bakabilirsiniz sorun çıkarmayacak markalar
Mesaj otomatik birleştirildi:

eklediğiniz monitörde va panel alınmaz 2k 180hz ips bir monitör alırsanız çok daha zevkli bir deneyim olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aziz Dursun
biostar anakart göndermemin nedeni 4ram slotu ve 2 m2 ssd yuvası olması içinize sinmediyse msi pro b650m b alın onun 2 ram slotu ve 1 m2 ssd yuvası var
thermalight f/p kasa ve işlemci soğutucularıyla biliniyor peerless assasin ise en çok tutulan hava soğutmalardan biri akakçeye girip görebilirsiniz
ekran kartı evet çok iyi değil ama bu bütçede şuan için başka güzel sistem yok 3k farkla palit jetstream modelini alabilirsiniz ama aradaki farka değmez internetten modellere bakabilirsiniz sorun çıkarmayacak markalar
Mesaj otomatik birleştirildi:

eklediğiniz monitörde va panel alınmaz 2k 180hz ips bir monitör alırsanız çok daha zevkli bir deneyim olur
3 gündür kafayı yemek üzereyim ne istediğim gibi bir hazır sistem ne de monitör bulabildim

seri134

80+
tmm da kardeşim bak mesela attığım linkteki sistem buydu. bu sisteme 44k verip 8000TL'ye 2k 165hz ıps lg ultragear alabilirsin. bunlar benim 10dk da aklıma gelen şeyler daha çok zaman ayrısam ve diğer sitelere de baksam daha iyi şeyler çıkar elbet bence biraz daha araştır. benim düşüncem bu sistem kötü. para senin sonuçta

Ekler

• resim_2024-11-14_213838537.png
    resim_2024-11-14_213838537.png
    52.9 KB · Hit: 7
Son düzenleme:

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Emirhan Özkan
hocam attığım sistemi alın keyfinize bakın yada sıcak fırsatlar bölümünü takipte kalın ara sıra sağlam sistemler geliyor sistem almadan önce mutlaka konu açın

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
M.Rüzgar Özen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,686