Sofronio.Xulian
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Victus işlemcide daha iyi. 4070 120w diyen var ne kadar çok fark eder bilmiyorum. Predator ekran özelliklerinde iyi ama Acer servisi kuzenimin yaşadığı durumdan dolayı pekte iyi değil diye biliyorum. Ram arttırılabilir bir şey olduğu için (anakartın desteğine göre) 16 bir süre daha idare edeceği için eksi yazmaya gerek yok. Ben olsam Victus alırdım. Isı konusunda hangi laptop ısınmıyor diye bir algıya sahibimİkisi arasında kaldım max 50k bandında farklı önerilere de açığım ekstra bilgi verebilecek olan varsa lütfen buyursun beni uzun süre idare edecek bir şey almam lazım
HP için problemli diyenler vardı ondan kafam karıştı ve Acer de bakmaya başladım. Rica etsem minik açıklasan neden bu. (laptoplar hakkında derin bilgi sahibi değilim)Şunu al geç dostum
Her duyduğuna inanma. HP problemli değil. Aksine Acer'in birçok problemi var. Fan sesi problem, soğutması problem.HP için problemli diyenler vardı ondan kafam karıştı ve Acer de bakmaya başladım. Rica etsem minik açıklasan neden bu. (laptoplar hakkında derin bilgi sahibi değilim)
50 üstüne çıkamıyorum knk üzgünüm eyvallah
Hadi ya sağ ol reisHer duyduğuna inanma. HP problemli değil. Aksine Acer'in birçok problemi var. Fan sesi problem, soğutması problem.
Victus alabileceğin en sorunsuz model
İşlemci olarak düşük ekran kartı ağırlıklı50 üstüne çıkamıyorum knk üzgünüm eyvallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hadi ya sağ ol reis
İşlemci olarak düşük ekran kartı ağırlıklı
Ekran kartı düşük işlemci ağırlıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha ucuzunu buldum
12 Ekimde yazmışımbüyük ihtimalle. Konu sahibi konuyu yükseltince mesajım yeni yazılmış olarak görünüyor.Hocam satışı yok ya
zıyor