Neler Yeni

50 bin tl MacBook önerisi

Nicodoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mustafa
Dostum, yukardaki arkadaş m2 air önermiş ve en ucuz m2 air 15 inç. Konuyu açan arkadaşında büyük ekranla alakalı bir isteği yok. Aynı ekran boyutunda kıyaslama yapmamı istediğin için en ucuz m2 serisi 13 inç ekranlı m2yi attım. Bence sende biraz problem var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ruhsal sorunların olduğu kanaatindeyim Evet daha ucuz :D ? Bana 16gb ram 512 gb depolamalı bir m2 airin 16gb ram 512 gd depolamalı m3 airden daha ucuz olduğunu gösterir misin
Apple'ın sitesinde 3 gün içerisinde stokların geleceği yazıyor.Stok geldiği zaman M3'ün M2'den daha ucuz olacağına bilimsel olarak beynin elveriyor mu ?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,605
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Apple'ın sitesinde 3 gün içerisinde stokların geleceği yazıyor.Stok geldiği zaman M3'ün M2'den daha ucuz olacağına bilimsel olarak beynin elveriyor mu ?
3 gün sonra gelecek şu olcak bu olcak diye konuşmanın akıl kârı bir yanı yok. Şu an m3 daha ucuz mu evet, konu bu kadar. Apple sitesinden şu an sipariş verebiliyorsun m2yi ve halen m3 daha ucuz :D Yarın m4 daha ucuz olur sonraki gün m1 daha ucuz olur beni ilgilendiren bir şey yok. Bunu kavrayabildiğin dakika bu tartışma biter.
1738599888141.png

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
abdulkadir bayram
3 gün sonra gelecek şu olcak bu olcak diye konuşmanın akıl kârı bir yanı yok. Şu an m3 daha ucuz mu evet, konu bu kadar. Apple sitesinden şu an sipariş verebiliyorsun m2yi ve halen m3 daha ucuz :D Yarın m4 daha ucuz olur sonraki gün m1 daha ucuz olur beni ilgilendiren bir şey yok. Bunu kavrayabildiğin dakika bu tartışma biter.
Alıntıyı görüntüle
İlginç bir tartışma olmuş. Fakat evet boyutu hakkında bir isteğim olmadığı için m3 çok daha mantıklı.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,605
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
İlginç bir tartışma olmuş. Fakat evet boyutu hakkında bir isteğim olmadığı için m3 çok daha mantıklı.
Bende halen neden böyle bir tartışma olduğunu sorguluyorum ama neyse yapacak bir şey yok. O zaman hayırlı olsun hocam yani Macbookunuz güzel günlerde kullanın

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
abdulkadir bayram
Bende halen neden böyle bir tartışma olduğunu sorguluyorum ama neyse yapacak bir şey yok. O zaman hayırlı olsun hocam yani Macbookunuz güzel günlerde kullanın
Eyvallah saolasın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,457
Üyeler
166,928
Son üye
Arda074