Dostlar her hafta konu açıyorum pc önerisi için ama hep farklı kişilere oluyor . Şuanda taksit ile alınacak max bütçe 50 bin tl güzel bi sistem önerir misiniz oyun öncelikli olacak. Birde photoshop uygulamaları vs kullanılcak.
Dostum bence kendin topla, çünkü hazır sistemlerde taksitli almak isteyince fiyatlar uçuyor. Peşin fiyatına 6-9 taksit veren 4070 Ti Super bulursan bulduğun an al ve sonra diğer parçaları nakit olarak al derim. Zaten diğerleri çok bir şey tutmaz.
Dostum bence kendin topla, çünkü hazır sistemlerde taksitli almak isteyince fiyatlar uçuyor. Peşin fiyatına 6-9 taksit veren 4070 Ti Super bulursan bulduğun an al ve sonra diğer parçaları nakit olarak al derim. Zaten diğerleri çok bir şey tutmaz.
Ben şu an tek bir siteden topladım
7500f işlemci
Kule tipi rfb fan (dark x123 değil daha iyi)
Biostar b650 anakart
2x16 6000 Cl 30 ram
1 tb M2 SSD
4070 super 3 fanlı model
750w psu lu mesh panel kasa
Bu sistem şu an 50k tuttu
Yüksek mı yüksek
Peşin fiyatına 6 taksit bir çok karta var
Fakat şöyle de bir durum var
Şu an tek siteden baktım ve
İllaki bazı ürünler başka sitelerde daha uygun ve o sitelerde de taksit avantajı var
Ne olur bir ürün bir sitede çok uygundur ama 3 taksit yapıyordur ordan alınır
Başka bir ürün başka sitede daha uygundur ordan peşin fiyatına taksitle alınır geri kalanlar burdan alınır
3 taksit 6 taksit derken ortalaması 4-5 takside gelir
Bu 50k da düşer zaten
Ben şu an tek bir siteden topladım
7500f işlemci
Kule tipi rfb fan (dark x123 değil daha iyi)
Biostar b650 anakart
2x16 6000 Cl 30 ram
1 tb M2 SSD
4070 super 3 fanlı model
750w psu lu mesh panel kasa
Bu sistem şu an 50k tuttu
Yüksek mı yüksek
Peşin fiyatına 6 taksit bir çok karta var
Fakat şöyle de bir durum var
Şu an tek siteden baktım ve
İllaki bazı ürünler başka sitelerde daha uygun ve o sitelerde de taksit avantajı var
Ne olur bir ürün bir sitede çok uygundur ama 3 taksit yapıyordur ordan alınır
Başka bir ürün başka sitede daha uygundur ordan peşin fiyatına taksitle alınır geri kalanlar burdan alınır
3 taksit 6 taksit derken ortalaması 4-5 takside gelir
Bu 50k da düşer zaten