Neler Yeni

50 bin Türk lirası nasıl sistem toplarım

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Erdem
game garajda 56 k ya 4080 süperli sistem var ben bu fiyatın fayda maliyet ve fiyat performans analizlerindegerilerde kalacağını düşünüyorum
Hocam o sisteme baktım fakat özellestirmelerden sonra fiyat uçuyor bunun kasası ve psu'su da daha diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşın bahsettiği gamegaraj
Dediğim gibi istediğim gibi özelleştirince fiyat uçuyor

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Kutluhan bayrakcı
Hocam o sisteme baktım fakat özellestirmelerden sonra fiyat uçuyor bunun kasası ve psu'su da daha diye biliyorum

Dediğim gibi istediğim gibi özelleştirince fiyat uçuyor
hocam kasa konusunda bir şey diyemeyeceğim fakat psu için trade off yapacak olursak 80 pulus gold garajdaki ve bu verimlilik demek gaming gendede atx 3.0 olan bir 80 pulus bronze var buda modüler yeni teknolojiye uygun yani ekran kartı güç pin girişi ile ilgili düzenlenen mevzuata daha uygun şahsımca verimlilik bende daha önemli ve gaming gende bunun özelleştirmesi yok kullanım odaklı olduğunu düiünüyorum ama buraya tekrar şerh düşüyorum kasaların akışkanlar diagramı hakkında bir bilgim yok

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Erdem
hocam kasa konusunda bir şey diyemeyeceğim fakat psu için trade off yapacak olursak 80 pulus gold garajdaki ve bu verimlilik demek gaming gendede atx 3.0 olan bir 80 pulus bronze var buda modüler yeni teknolojiye uygun yani ekran kartı güç pin girişi ile ilgili düzenlenen mevzuata daha uygun şahsımca verimlilik bende daha önemli ve gaming gende bunun özelleştirmesi yok kullanım odaklı olduğunu düiünüyorum ama buraya tekrar şerh düşüyorum kasaların akışkanlar diagramı hakkında bir bilgim yok
Benim bir bilgim yok aslında 1 haftadır araştırıyorum bana böyle söylediler bir de usb 3.2 varmış o bana çok lazım. Bu arada 80 goldü biri daha önermişti sonradan bronz yerine gold alınabilir mi her kasaya uyar herhalde

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Kutluhan bayrakcı
Benim bir bilgim yok aslında 1 haftadır araştırıyorum bana böyle söylediler bir de usb 3.2 varmış o bana çok lazım
veri aktarım hızı artıyorda yanlış anlamassan ne iş yapıyorsun ?

Benim bir bilgim yok aslında 1 haftadır araştırıyorum bana böyle söylediler bir de usb 3.2 varmış o bana çok lazım
sürekli ssd den kabloyla biyerlere yada usb ye bişe atmıcaksan pek bir işe yaradığı yok

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Erdem
veri aktarım hızı artıyorda yanlış anlamassan ne iş yapıyorsun ?
Aslında tam işimden dolayı değilde ben de usb 3.2 harici ssd var bazen büyük boyutta veri transferi yapıyorum o zaman lazım olacak, bendeki portlar çok yavaş kalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,982
Üyeler
161,534
Son üye
emirrselcuk
Top Bottom