50 k ya sistem toplama.

İhs_321

80+
Reaksiyon skoru
44
50 55 k bütçem var. Sadece kasa için bütçem bu. Ekran kartı olarak rtx 5070 alacağım. Anakart ve kasa önerisine ihtiyacım var. (Psu lu kasa) sadece oyun oynayacağım. Az buçuk bilgim var ama bilgili be tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Hava soğutucu da önerebilirsiniz

50 55 k bütçem var. Sadece kasa için bütçem bu. Ekran kartı olarak rtx 5070 alacağım. Anakart ve kasa önerisine ihtiyacım var. (Psu lu kasa) sadece oyun oynayacağım. Az buçuk bilgim var ama bilgili be tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Hava soğutucu da önerebilirsiniz
hocam 50 bine 9070xt var
oyun için daha iyi olur 32gb ram ve 1tb ssd nm790 soğutucuda phantom spirit

hocam 50 bine 9070xt var
oyun için daha iyi olur 32gb ram ve 1tb ssd nm790 soğutucuda phantom spirit
Cevabın için teşekkür ederim. Fakat hazır sistemlerden parçalar beni pek tatmin etmiyor. Özellikle a seviyesi anakartlar. Benim aklımda en az b650 ve WiFi destekleyenler olduğu için büyük ihtimalle hazır sistem almayacağım. Ama bildiğin güzel bir kasa varsa burda paylaşabilirsin. (Dahili psulu)

Yardımcı olduğun için sağ ol. Bildiğin kaliteli hava soğutucu varsa önerebilirsin. 1000 TL civarı

iyzico vs ile o civarlara geliyor sanırsam

iyzico vs ile o civarlara geliyor sanırsam
Benim de aklımda bu bir de assaisn olanı vardı. Artık bunu alırım herhalde. Yardımın için sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,739
Üyeler
183,157
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri