İşini görür mü bilemem ama Perşembe günü A101'e geliyor.Bütçem 50-60 TL arası, bu fiyata yüzeyi iyi bir XL mousepad arıyorum.
Ünde a 101 e gelen den daha şık rampage mouse pad geliyor şok aBütçem 50-60 TL arası, bu fiyata yüzeyi iyi bir XL mousepad arıyorum.
Kaynak?24
Ünde a 101 e gelen den daha şık rampage mouse pad geliyor şok a
Kaynak?
Teşekkürler fakat bu arkadaş nereden öğrenmiş bu bilgiyi? Biraz bakındım hiç katalog göremedim, işimi şansa bırakmayayım a101 deki mousepad de güzel.🔥İndirim - Şok'a Gelicek Rampage Gaming Ürünler 1 Nisan Düzenlendi
Merhaba Şoka Rampage Ürünlerinin Tekrar Geliceğini Söylemiştim 24 Mart Tarihinde Rampage Gaming Ürünler Tekrar Geliyor Yeni Eklemeler Var Klavye Rampage Kb R57 X Jammer Fiyat Hakkında Bir Bilgi Yok Mouse Rampage Smx R47 X Jammer Fiyat Hakkında Bir Bilgi Yok Kulaklık Rampage Rm K27 X Jammer...forum.donanimarsivi.com
Kaynak kendi sistesi ???Kaynak?
Kendisine soralımTeşekkürler fakat bu arkadaş nereden öğrenmiş bu bilgiyi? Biraz bakındım hiç katalog göremedim, işimi şansa bırakmayayım a101 deki mousepad de güzel.
Link atar mısın, merak ettim.Kaynak kendi sistesi ???
Yarın demi? Bizim yakına gelirse alırım ve inceleme yaparımİşini görür mü bilemem ama Perşembe günü A101'e geliyor.
30x70 MousePad = 24,95 TL
Alıntıyı görüntüle