snowfoxstache
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,035
Max 50 Tl sağlam offline oyun önerisi alayım bir de witcher 3 ile seriye başlasam hikayeyi internetten okusam bir şey kaçırır mıyım?
Hayır.Max 50 TL sağlam offline oyun önerisi alayım bir de witcher 3 ile seriye başlasam hikayeyi internetten okusam bir şey kaçırır mıyım?
cod mw serisine bakabilirsinMax 50 TL sağlam offline oyun önerisi alayım bir de witcher 3 ile seriye başlasam hikayeyi internetten okusam bir şey kaçırır mıyım?
the long darkMax 50 TL sağlam offline oyun önerisi alayım bir de witcher 3 ile seriye başlasam hikayeyi internetten okusam bir şey kaçırır mıyım?
dostum witcher 1 in hikayesini internetten izle 2 zaten indirimde 4 tl oluyor önce 2 yi oyna sonra 3 ü oyna tavsiyem budur önce 3 den başlarsan evrene zor girersin fakat 2 den başlarsan iyi olurMax 50 TL sağlam offline oyun önerisi alayım bir de witcher 3 ile seriye başlasam hikayeyi internetten okusam bir şey kaçırır mıyım?
witcher trilogy 22tl direkt alıyorum 1 hala oynanması gereksiz midostum witcher 1 in hikayesini internetten izle 2 zaten indirimde 4 TL oluyor önce 2 yi oyna sonra 3 ü oyna tavsiyem budur önce 3 den başlarsan evrene zor girersin fakat 2 den başlarsan iyi olur