Neler Yeni

500-1000 mpbs modem arıyorum

Cyberborg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Emre Polat
Merhabalar evimde ki modem internet hızını tam değerlerinde vermiyor değiştiricem öerebileceğiniz güzel bir modem var mıdır ve bir tanede router önerirseniz sevinirim aynı özelliklerde

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
500-1000 hız var ise zaten modem değil router istiyorsunuz. Fiber altyapıda router kullanılıyor. Halk dilinde fiber modem deniyorda modem değil aslında.

Değerlendirebilirsiniz. İçeride arkadaşlar yorum yaparken neyle neyi kıyaslayacaklarını bilmiyor. Yorum yazmaya lüzum duymadım.
Kısacası diğer markaların cihazlarında sadece gördüğünüzü alırsınız. Keenetic'te ise artı olarak tam donanımlı özelleştirilebilir yazılımı ve müşteri hizmetleri desteğini satın alırsınız. İhtiyaçlarınızı değerlendirmek sizlere kalmıştır.

bir de ekstra router dediğinizi düşündüm. Sanırım geniş bir eviniz var ve tekrarlama/genişletme, yeni teknoloji mesh sistemi düşünüyorsunuz.

O zaman şu öneriyi de değerlendirebilirsiniz.

Cyberborg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Emre Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
500-1000 hız var ise zaten modem değil router istiyorsunuz. Fiber altyapıda router kullanılıyor. Halk dilinde fiber modem deniyorda modem değil aslında.

Değerlendirebilirsiniz. İçeride arkadaşlar yorum yaparken neyle neyi kıyaslayacaklarını bilmiyor. Yorum yazmaya lüzum duymadım.
Kısacası diğer markaların cihazlarında sadece gördüğünüzü alırsınız. Keenetic'te ise artı olarak tam donanımlı özelleştirilebilir yazılımı ve müşteri hizmetleri desteğini satın alırsınız. İhtiyaçlarınızı değerlendirmek sizlere kalmıştır.

bir de ekstra router dediğinizi düşündüm. Sanırım geniş bir eviniz var ve tekrarlama/genişletme, yeni teknoloji mesh sistemi düşünüyorsunuz.

O zaman şu öneriyi de değerlendirebilirsiniz.
daha fiber gelmedi ama gelecek o yüzden hem bugünü kurtarsın hem fiber geldiğinde kurtarsın o yüzden o kadar yüksek mbps olanlara bakıyorum

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
daha fiber gelmedi ama gelecek o yüzden hem bugünü kurtarsın hem fiber geldiğinde kurtarsın o yüzden o kadar yüksek mbps olanlara bakıyorum
Mevcut dsl modeminiz var ise köprüleme yapabilir ya da ortalama 300TL civarına 9970v3, b10b, P2812 vb. modemlerden temin edilebilir.

Cyberborg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Emre Polat
Mevcut dsl modeminiz var ise köprüleme yapabilir ya da ortalama 300TL civarına 9970v3, b10b, P2812 vb. modemlerden temin edilebilir.
mevcut olan modem sıkıntılı tam değerini veremiyor söylediğiniz modellerin linkini atabilir misiniz

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
mevcut olan modem sıkıntılı tam değerini veremiyor söylediğiniz modellerin linkini atabilir misiniz
İkinci el olarak bulabilirsiniz. Bunları sadece köprü modu yaparak kullanmanız için tavsiye ettim.

Cyberborg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Emre Polat
tamamdır teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri