Pişmaniye
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Bütçe
- 600
İş yerinde iPhone ile kullanabileceğim EN KÜÇÜK VE İYİ Bluetooth kulaklık nedir
İphone ile Airpods kullanabilirsiniz eğer o tarz kulaklık sevmiyorsanız Jabra Elite 4 active öneririm.İş yerinde iPhone ile kullanabileceğim EN KÜÇÜK VE İYİ Bluetooth kulaklık nedir
Jabra kulaklık sektöründe en iyi markalardan biridir. Öneririm.Jabra nasıl peki
Evet 65t modelini deneyimlemiştim. Active modelinde aktif gürültü engelleyici var o yüzden daha pahalı.Deneyiminiz oldumu acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elite 4 daha ucuz activeden neden acaba
ona çok gerek yok ya active 4 iyi ise alacağım zaman 2 taksit yapar alrıımEvet 65t modelini deneyimlemiştim. Active modelinde aktif gürültü engelleyici var o yüzden daha pahalı.
Jabra elite 7 pro kullandım, mikrofonu iphone ile çalışmıyor. Arkadaşımın samsung telefonunda en ufak aorun yokken benim 12 de jabra sorun çıkardı. İade edip airpods almıştım.Aklınızda bulunsun diye söylüyorum sennheiser ve Samsung galaxy buds 2 kullandım karşı taraf sesin çok derinden geldiğini söylüyor jabra bu konuda iyidir ama en uyumlu ve iyi olan da airpods serisidir
Jabra ile sorun yaşamıştım. Sony llinkbuds olabilir. Açık tarzı ile hem çevrede konuşulanları duyarsınız.ona çok gerek yok ya active 4 iyi ise alacağım zaman 2 taksit yapar alrıım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Up