Neler Yeni

Öneri 500-600 Bandında kasa önerisi

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
argb kasa aldık diyelim anakart b450m s2h anakarta bağlamadan argb olarak kullanabiliriz değil mi?
Bağlayamazsın zaten, ARGB girişi yok o anakartta, o yüzden kasaların kontrolcüleri var, RGB veya ARGB girişleri anakarta sahip olmayanlar RGB ışıktan faydanlansın diye.

ygtcntpl

80+ Bronze
Bağlayamazsın zaten, ARGB girişi yok o anakartta, o yüzden kasaların kontrolcüleri var, RGB veya ARGB girişleri anakarta sahip olmayanlar RGB ışıktan faydanlansın diye.
hocam bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz?

ve lütfen benim sisteme uygun (rtx2060sup r5 3600) bir psu önerirseniz çok sevinirim sizin bilgilerinize güveniyorum ancak bazı arkadaşlar hariç herkes farklı bir şey önerince aklımda çok soru işareti kalıyor.. @crazyreign

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
100R, invader veyay one frost almanı öneririm.

ve lütfen benim sisteme uygun (rtx2060sup r5 3600) bir psu önerirseniz çok sevinirim sizin bilgilerinize güveniyorum ancak bazı arkadaşlar hariç herkes farklı bir şey önerince aklımda çok soru işareti kalıyor.. @crazyreign
Sanırım one frost daha iyi.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop

Aero One Frost daha mantıklı olur.

Top Bottom