Sağdaki numerik tuşlar olsa daha iyi olurRedragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Philips g605 veya gamepower warlock tavsiye ederim sagda numerik tuş isterseniz Philips gayet güzel bir klavyeHerkese merhaba, başlıkta da belirttiğim üzere 500-600 TL bütçe bandında mekanik klavye önerisi verebilir misiniz?
Philips'in bilek desteği olmayan modelini kullanıyorum memnum kaldım. Ben çok daha uygun fiyatlara almıştım ama düşünülebilir.Philips g605 veya gamepower warlock tavsiye ederim sagda numerik tuş isterseniz Philips gayet güzel bir klavye
G605 de mıknatıslı bilek desteği yeri var. kompakt olması ile çok iyi. Gayet memnunum.Philips'in bilek desteği olmayan modelini kullanıyorum memnum kaldım. Ben çok daha uygun fiyatlara almıştım ama düşünülebilir.
Kesinlikle bende memnun kaldım klavyeden. Ben aldığım dönemde g605 de indirim yoktu o yüzden 8404 modelini almıştım.G605 de mıknatıslı bilek desteği yeri var. kompakt olması ile çok iyi. Gayet memnunum.
Herkese merhaba, başlıkta da belirttiğim üzere 500-600 TL bütçe bandında mekanik klavye önerisi verebilir misiniz?
Mavi switch daha sesli oluyor kırmızıya göreKırmızı switch ile mavi switch arasında ne fark vardır acaba?
Kırmızı daha sessiz mavi ise son derece sesli bir switch.Kırmızı switch ile mavi switch arasında ne fark vardır acaba?