İtopyanın 10 Haziranda kampanyası var. Mutlaka kulaklık indirime girer. Bekle istersen.Max bütçe altı yüz, pc de kullanıcam kafa üstü lazım. @Evil Belief
Aynen öyle Blackshark V2 X cidden kaliteli denebilecek seviyede şuan bilgisayar olmadığı için test edemedim. Arkadaşın kendi seçimi olur. Yapacak bir şey yok.ben de sıkıntı yaşamadım hiç ve kulaklık artcis 1 ile kapıştırılıcak seviyede bile değil umarım artics 1 almamıştır arkadaş
Kraken x mi blacksharck mıAynen öyle Blackshark V2 X cidden kaliteli denebilecek seviyede şuan bilgisayar olmadığı için test edemedim. Arkadaşın kendi seçimi olur. Yapacak bir şey yok.
artics 1 alma derim bence temiz ikincl el hyperx 2 bulursun daha mantıklı illa sıfır alacaksan kizaru al apo abinin eski videolarda incelemsi varMax bütçe altı yüz, pc de kullanıcam kafa üstü lazım. @Evil Belief
tabi Blackshark V2 X öncelikartics 1 alma derim bence temiz ikincl el hyperx 2 bulursun daha mantıklı illa sıfır alacaksan kizaru al apo abinin eski videolarda incelemsi var
Blackshark V2 X daha mantıklı olabilir.Kraken x mi blacksharck mı
Niyeki güzele benziyorben de sıkıntı yaşamadım hiç ve kulaklık artcis 1 ile kapıştırılıcak seviyede bile değil umarım artics 1 almamıştır arkadaş
görünüşe göre mi alıyosunuz hocam blackshark v2 x cloud2 ile aynı hatta cloud2 yerine blackshark v2 x alıyolar(kişiye göre değişir) artcis 1 çok kötü kulaklık blacksharkv2 x in yanında öneren arkadaşlar kafayı yemiş galiba incelmelerine bakabilirsiniz dedigim gibi 2 kulaklık karşı karşıya bile tutulamazNiyeki güzele benziyor