Neler Yeni

500 Mb internet hızında wifi'de 500 ping sorunu

tippygz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yağız
Merhaba,

Uzun süredir superonline kullanıyorum yine kendilerinin alt yapısı ile birlikte kullandığım paket 500 mb kabloluda hiç bir sorun yaşamazken wifi da aşırı derecede ping sorunu oluyor defalarca aramama rağmen sorun göremediklerini belirtiyorlar ve bu sorun beni çileden çıkartıyor hiç bir şekilde online oyunlara giremiyorum wifi da 2 kanal var 2.4 g ve 5 g olarak 2 oturumdada aynı fazla bağlı bir cihaz yok modemde eski bir modemde değil konu ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz?

ogrbz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
oğuzhab
Merhaba,

Uzun süredir superonline kullanıyorum yine kendilerinin alt yapısı ile birlikte kullandığım paket 500 mb kabloluda hiç bir sorun yaşamazken wifi da aşırı derecede ping sorunu oluyor defalarca aramama rağmen sorun göremediklerini belirtiyorlar ve bu sorun beni çileden çıkartıyor hiç bir şekilde online oyunlara giremiyorum wifi da 2 kanal var 2.4 g ve 5 g olarak 2 oturumdada aynı fazla bağlı bir cihaz yok modemde eski bir modemde değil konu ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz?
modemle aranızda kaç metre var hocam benim dayımın evinde arada perde duvar olduğu için internet diğer odada direk kopuyordu mesela benzer bir şey olabilir

tippygz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Lady-Of-Ice

80+ Gold
https://www.technopat.net/sosyal/konu/zte-zxhn-h298a-v1-0-qos-ayari.2734807/
4.PNG

Şunlara bir göz atın belki faydası olur.

Top Bottom