Max bu bütçe yardımcı olur musunuz
t13 mü iyi t 20 miqcy veya anker dışı bakma
Yoksa Kasım inidirimlerini beklemeli miyimqcy veya anker dışı bakma
Polosmart markası öbür iki markadan 10 Kat kötüdür daha çok a101 de satılan bir markaLenovo dan qcyden iyi midir ki polosmart markası
Siz ne önerirsiniz hocamPolosmart markası öbür iki markadan 10 Kat kötüdür daha çok a101 de satılan bir marka
T20 değil mi hocam çok büyük düşer gibi oluyor falan diyorlar bide siz kaça almistinizQcy aliybuds alabilirsin. Fiyatini hakeden bir kulaklık. Yaklasik 1 aydır aralıksız kullanıyorum ve ses kalitesi olsun, şarj süresi olsun çok iyi.
T20 değil mi hocam çok büyük düşer gibi oluyor falan diyorlar bide siz kaça almistiniz
T13 ile arasında 150 TL fark var değer mi t13anc almayaQCY T20 AilyPods TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz QCY T20 AilyPods TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! QCY T20 AilyPods TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 639,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
T20 ile aralarında 150 lira var değer mi sizceT13 anc gayet güzel kulaklık yalnız telefon Bluetooth 5.3 desteklemiyor da arasıra kopma yapabiliyor ama ses kalitesini beğeniyorum ben