Neler Yeni

500 TL Bluetooth Kulaklık Önerisi

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
500 TL'ye kadar bluetooth kulaklık arıyorum. Silikonlu istemiyorum ve renk olarak beyaz istiyorum. Tasarım olarak Airpods'a benzer bir kulaklık arıyorum.

Ben kullanmıyorum ama evde bu model var. Tasarım olarak tam istediğim şekilde ancak kulaklıklardan fazla anlamadığım için bu fiyatta belki özellik olarak daha iyileri vardır diye önce size danışmak istedim. Bu model kısık ses seviyelerinde sesi fazla gelmiyor, seviyeyi baya arttırmak gerekiyor.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Bu model kısık ses seviyelerinde sesi fazla gelmiyor, seviyeyi baya arttırmak gerekiyor.
Hocam benim son kullandığım kulaklıklar genelde bu şekilde zaten. Hiçbiri kısık ses seviyelerinde yeterli sesi vermiyor. Normal kullanım için full'den 2 tık az kullanıyorum. Çevrede gürültü vs olursa fulluyorum sesi. Tek sorun buysa yeni kulaklık aramayın bence. Sizi full'e yakın ses seviyelerinde tatmin edici ses veriyorsa yeterlidir.

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim son kullandığım kulaklıklar genelde bu şekilde zaten. Hiçbiri kısık ses seviyelerinde yeterli sesi vermiyor. Normal kullanım için full'den 2 tık az kullanıyorum. Çevrede gürültü vs olursa fulluyorum sesi. Tek sorun buysa yeni kulaklık aramayın bence. Sizi full'e yakın ses seviyelerinde tatmin edici ses veriyorsa yeterlidir.
Hiç kablosuz kulaklık kullanmadım. Bu model benim değil zaten. Kulaklıklar konusunda pek bilgim yok yani, kısık seviyelerde az ses gelmesi normal mi değil mi bilmiyorum o yüzden.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Hiç kablosuz kulaklık kullanmadım. Bu model benim değil zaten. Kulaklıklar konusunda pek bilgim yok yani, kısık seviyelerde az ses gelmesi normal mi değil mi bilmiyorum o yüzden.
Bende kulak üstü olarak anker q10 var kulak içi qcy t13 var ikisinde de %80-85 arasında kullanıyorum ses yüzdesi olarak. Kütüphane gibi sessiz ortamda %60 olur minimum . Daha aşağısında duyamam. Otobüs gibi sesli ortamda da %90-100 olabilir. Sesli ortamda %100 kurtarıyor beni ama kılpayı yetmesi sıkıntı tabii

Top Bottom