GamePower Mythril 550W +80 Bronze Dahili PSU'lu 1x120mm ARGB Fan ARGB LED Bar Temperli Cam Gaming ATX RGB Kontrolcüsü ve Uzaktan Kumanda Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Gamepower psu/kasa alma.Bu modeli buldum öneriri misiniz?
Bütçem çok kısıtlı eski bir kasam var psu çok ses çıkartıyor diye aslında psu almaktı amacım ama 80+ sertifikalı bi psu 300 tl den başlıyor bu kasa 500 tl diyorumki yenilememişken Ikiside yenilensin.Bunu öneririm, çok daha iyi bir kasa ve güç kaynağı.
Gamepower PSU/kasa alma.
donanimarsivi.com
Sebebini öğrenebilir miyim?Gamepower PSU/kasa alma.
Kısaca Allah'a emanet desem ?Sebebini öğrenebilir miyim?
Sistemim çok güç harcamıyor üstelik daha fazla para veremem. Yorumları okudum kötü bi yorum yazmamidlaryazmamidlarKısaca Allah'a emanet desem ?
c4 Geyiği Sıktı Artık Ben Kullanıyorum Hiç Sıkıntı Yok Tabi Parası Olan fsp alsınC4
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alabilirsin, önerdiğim kasa ve güç kaynağı gayet iyi.Bütçem çok kısıtlı eski bir kasam var PSU çok ses çıkartıyor diye aslında PSU almaktı amacım ama 80+ sertifikalı bi PSU 300 TL den başlıyor bu kasa 500 TL diyorumki yenilememişken Ikiside yenilensin.
Tam ona bakıyordum. Aerocool alicam galiba saol yorumun içinAlabilirsin, önerdiğim kasa ve güç kaynağı gayet iyi.
Rica ederim, şimdiden hayırlı olsunTam ona bakıyordum. Aerocool alicam galiba saol yorumun için