Neler Yeni

500 Tl bütçeyle ayakkabı önerisi

theali

80+ Bronze
Sıradan 150tl lik ayakkabı al 350tl cebine koy gezersin. Anlamıyorum bu lüks ayakkabı sevdalılarını
Adamın sorusuna cevap ver konuyu saptırma ayrıca 150TL lik ayakkabıyla 500Tl lik ayakkabının bir sürü farkı var

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
150tlye olan sağlık testlerinden geçen ayakkabılarda var. Sırf nike adidas giyip hava atacağım diye yüksek meblağlar veriyorsunuz. cebinize zarar.

Bende siyasi bi parti üyesi değilim ama gerçekten saçma paralar. He tıpkı yurt dışında olduğu gibi 100 birim olur o zaman alınır
Bu dönemde 500-700TL fazla gelebilir fakat zaten ayakkabıyı NORMAL KULLANAN birisi o ayakkabıları (herhangi bir marka olabilir) rahat 4 yıla kadar kullanıyor zaten. Sonlara doğru eskir falan "Hadi biraz daha kullanayım" falan der sonrasında değiştirir. 4 5 yıl kullanıyorsun yani 500TL'yi cebinden çıkartamayacaksan.

theali

80+ Bronze
Ben almasın demedim sadece 150tlyede alabileceğini söyledim buda benim fikrim bir soru sormuş bende cevap verdim. Benim verdiğim cevap seni nerden ilgilendirir?
Cevabının ayak numaran kaç veya Lİnk olması lazımdı hocam

Mbb6

80+
Adamın sorusuna cevap ver konuyu saptırma ayrıca 150TL lik ayakkabıyla 500Tl lik ayakkabının bir sürü farkı var
Anlatsana farkını
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevabının ayak numaran kaç veya Lİnk olması lazımdı hocam
Benim vereceğim cevap bu adam rahatsız olmadı sana giren çıkan ne? Rahatsız olduyss bana bunu kendisi belirtebilir.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Neyse tartışmaya son verelim konu daha fazla dağılmasın.

@excaliburkullancısı
Ayak numaran kaç?
Hangi marka alma merakın var?

ona göre hem ben veya diğer arkadaşlar daha rahat yardım edebilir

theali

80+ Bronze

Mbb6

80+
Sağlık,Komfor,Kozmetik,Dayanıklı...
Yıllardır sıradan fiyatta ayakkabı giyiyorum. Hiçbir şekilde ayak sağlığımı olumsuz etkilemedi ayrıca konfor olarak aldığım birçok ayakkabıdada ortapedik taban vardı.

Konuyu açan arkadaş kimseye cevap vermemiş???
Ee bu senin bana cevap verebileceğin gerekçesini yüzeye çıkarmaz. Boş yapma adam demekki rahatsız olmamış sana ne? Rahatsız olduyss bana benim param bu bu fiyata almak istiyorum diyebilirdi. Uza

Yavuz241

80+ Bronze

Konuyu açan arkadaş kimseye cevap vermemiş???
Adam konuyu açıp gitmiş ondan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
eray ahmet
ekonomik durum iyiyse alınır
ayrıca kyrie flytrap 2 alabilirsin bende var gayet rahat
O 700 tl aga

Neyse tartışmaya son verelim konu daha fazla dağılmasın.

@excaliburkullancısı
Ayak numaran kaç?
Hangi marka alma merakın var?

ona göre hem ben veya diğer arkadaşlar daha rahat yardım edebilir
Marka farketmez 40 40.5

Dostlar dışarıdaydım ondan konuya yanıt veremedim

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Sıradan 150tl lik ayakkabı al 350tl cebine koy gezersin. Anlamıyorum bu lüks ayakkabı sevdalılarını

Sağlık açısından malzeme kalitesinden dolayı lüks almak gerekiyor malesef 500tl lik ayakkabı da lüks değil malesef ülkemizden dolayı.. ve 150tl lik alıp 1 sene sonra yırtılınca bidaha 150tl ye alcağına 500tl lik alıp sağlıklı bir şekilde 2 3 yıl kullansın ( ayakkabıyı hor kullanmadığı sürece )

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
eray ahmet
Sağlık açısından malzeme kalitesinden dolayı lüks almak gerekiyor malesef 500tl lik ayakkabı da lüks değil malesef ülkemizden dolayı.. ve 150tl lik alıp 1 sene sonra yırtılınca bidaha 150tl ye alcağına 500tl lik alıp sağlıklı bir şekilde 2 3 yıl kullansın ( ayakkabıyı hor kullanmadığı sürece )
Hocam gerek okulumun gerek bulunduğum ortamlar gereği giymek zorundayım

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim