Ne şikayeti ya deathadder v2 on numara mouse. yanları soyuluyor zamanla onun dışında sıkıntısı yok. deathadder v2'den başka bakmazdım senin yerinde olsam şu olabilir bideArkadaşlar merhaba 500 TL civarına büyük mouse arıyorum. Aklımda Razer Deathadder V2 vardı ama onun için de çok şikayet gelmiş. Önerebileceğiniz başka bir mouse var mı ?
Kablosuz mouse olunca tıklama gecikmesi fazla oluyor ondan dolayı kablolu tercih ediyorum. Razer deathadder v2 için yok scroll ses yapıyor yanları içe göçüyor daha bir çok şikayet vardı ondan sordum.Ne şikayeti ya deathadder v2 on numara mouse. yanları soyuluyor zamanla onun dışında sıkıntısı yok. deathadder v2'den başka bakmazdım senin yerinde olsam şu olabilir bide
Razer Basilisk X Hyperspeed Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk X Hyperspeed Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X Hyperspeed Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bide büyük sayılmaz ama delux m800 önerebilirim
o eski kablosuzlardaydıKablosuz mouse olunca tıklama gecikmesi fazla oluyor ondan dolayı kablolu tercih ediyorum. Razer deathadder v2 için yok scroll ses yapıyor yanları içe göçüyor daha bir çok şikayet vardı ondan sordum.
Deathadder v2 al kendim bizzat kullaniyorum cok memnunum dunyanin en iyi sensorune sahipArkadaşlar merhaba 500 TL civarına büyük mouse arıyorum. Aklımda Razer Deathadder V2 vardı ama onun için de çok şikayet gelmiş. Önerebileceğiniz başka bir mouse var mı ?
Büyüklük olarak nasıldır ?steelseries prime+
SteelSeries Prime+ FPS Oyun Faresi,Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
SteelSeries Prime+ FPS Oyun Faresi,Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
ürün boyutları "6.79 x 12.53 x 4.24 cm; 71 gram" olarak belirtilmiş.Büyüklük olarak nasıldır ?
Pekiürün boyutları "6.79 x 12.53 x 4.24 cm; 71 gram" olarak belirtilmiş.
Peki
SteelSeries Prime+ mı ? Yoksa
DeathAdder V2 mi ?
razer deathadder v2Arkadaşlar merhaba 500 TL civarına büyük mouse arıyorum. Aklımda Razer Deathadder V2 vardı ama onun için de çok şikayet gelmiş. Önerebileceğiniz başka bir mouse var mı ?