Selam arkadaşlar klavye önerir misiniz? gamakay mk61 alacaktım ama beyaz+yellow v2+vergilerle 700 lira oluyor
Sorunlu klavyeAOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 6.411,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
iyi değil demişlerdiKesinlikle bu
Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch Mekanik Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Galiba gaming gecelerinde de düşüyormuş biraz dahaKesinlikle bu
Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch Mekanik Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Gaming gecesinde 600e düşmüştü galiba.Galiba gaming gecelerinde de düşüyormuş biraz daha
İyi değil diyen kişi fiyatının 500TL olduğunu bilmiyordur. 500e başka Cherry Mx Red switch yok, en iyisi bu.iyi değil demişlerdi
İyi değil diyen kişi fiyatının 500TL olduğunu bilmiyordur. 500e başka Cherry Mx Red switch yok, en iyisi bu.
Bu konuyu ben açtım zaten ve tek bir kişi hayır demiş. Rgb si biraz sönük ve yazılım çok ileri seviye değil. BU FİYATA BU KALİTEDE SWİTCH YOK.Gigabyte Aorus K1 alınır mı?
Arkadaşlar max 600TL ye cherry mx red switch klavye arıyordum. Corsair K68in bir türlü indirime girmemesi sinirimi bozdu ve bunu gördüm. Şuan ki fiyatı 550TL. Klavye çok şık ve minimal duruyor. Bilek desteği olmaması benim için pek bir sorun yaratmıyor. Marka da çok sağlam ve tuş basmama sorunu...forum.donanimarsivi.com
ama kendisi kullanıyor galiba ve önermemişBu konuyu ben açtım zaten ve tek bir kişi hayır demiş. Rgb si biraz sönük ve yazılım çok ileri seviye değil. BU FİYATA BU KALİTEDE SWİTCH YOK.
Rgb si sönük demiş ve yazılımı ileri seviye değil demiş bu kadar. Bu fiyata cherry mx red bulunmaz nimet.ama kendisi kullanıyor galiba ve önermemiş