OnTheRoonKilled
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,854
- İsim
- Paylaşmak İstemiyorum
MK61 almam ben şahsen Yellow switch alıp lubelemeyeceğim sürece.552 liraya değer mi? beyaz alırsam kararır mı?
Geek Özelleştirilmiş SK61 61 Anahtar Mekanik Klavye NKRO Gateron Optik Eksen Type-C Kablolu RGB Arka Işık Beyaz Kılıf Oyun Klavye
Yalnızca US$69.99, en iyi Geek Özelleştirilmiş SK61 61 Anahtar Mekanik Oyun Klavye NKRO Gateron Optik Eksen Type-C Kablolu RGB Arka Işık Oyun Klavye online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
www.banggood.com
SKYLOONG GK61 Mekanik Klavye 61 Tuş Değiştirilebilir Gateron Optik Anahtar RGB Type-C Kablolu Programlanabilir 60% Düzen Oyun Klavyesi
Yalnızca US$65.99, en iyi SKYLOONG GK61 Mekanik Klavye 61 Tuş Değiştirilebilir Gateron Optik Anahtar RGB Type-C Kablolu Programlanabilir 60% Düzen Oyun Klavyesi online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
www.banggood.com
(Keycaplerine vs bakmayın derim içi gayet iyi. Anime severe benziyon takılmazsın herhalde keycaplere.)
alternatiflerine bakarım ben olsam.
(Akko tercihim olur benim onu belirteyim)
Ayrıca bluetooth 5.0 desteği varsa kullandığınız cihazda https://www.banggood.com/BlitzWolf-...ur_warehouse=CN&ID=6287830515632&rmmds=search buna bakabilirsiniz.