Rampage Drop plus dostum bu kulaklığı al gerçekten pişman olmayacaksın oyunda düşmanın ayak seslerini çok iyi veriyor ve mikrofon kalitesi on numara karşı tarafa sesini çok güzel veriyor fiyat performans ürünü diye biliriz .500 TL max kulaklık önerir misiniz mikrofon kalitesi önemli
Dostum artısı eksisi ve özelliklerden bahseder misin birazRampage Drop plus dostum bu kulaklığı al gerçekten pişman olmayacaksın oyunda düşmanın ayak seslerini çok iyi veriyor ve mikrofon kalitesi on numara karşı tarafa sesini çok güzel veriyor fiyat performans ürünü diye biliriz .
![]()
Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rm-k60 Drop Plus All In One Usb 7,1 Typ-c ve 3.5 mm Çıkışlı Surround Gaming Oyuncu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
maalesef o kadar fazla bilmiyorum ben bu kulaklığı alacaktım ve Youtube üzerinden videolar izlemeye başladım sonra bütçem gerçekten fazlalaştı Asus rog strix fusion 700 satın aldım o kulaklık hakkında tek bildiklerim onlar başka bir şey bilmiyorum ama istersen araştıra bilirsin .Dostum artısı eksisi ve özelliklerden bahseder misin biraz