Hocam benim icin en önemli şey biri kullanırken en az 3 4 saat takılıyorsun bilgisayarda takarken rahatsız etmesin istiyorm bide ses kalitesiLenovo H500 Pro öneririm veya Gamenote H2002D öneririm.
lenovo rahat kulaklık alternatif olarak eksa e900 ve cooler master ch321 bakabilirsin yuvarlak ped yapısı var ben rahat edemiyorum belki sen edersin. asus tuf h7 corede 500tl'ye alınabilir ama şuan cm indirimde bence asustan daha iyiHocam benim icin en önemli şey biri kullanırken en az 3 4 saat takılıyorsun bilgisayarda takarken rahatsız etmesin istiyorm bide ses kalitesi
Rampage kulakliklari nasil hocam bilginiz varmılenovo rahat kulaklık alternatif olarak eksa e900 ve cooler master ch321 bakabilirsin yuvarlak ped yapısı var ben rahat edemiyorum belki sen edersin. asus tuf h7 corede 500tl'ye alınabilir ama şuan cm indirimde bence asustan daha Bandında arıyorum b
Önerdiğim kulaklık oldukça rahattır. Mediamarkt'ta var gidip test edip ondan sonra alabilirsiniz.Hocam benim icin en önemli şey biri kullanırken en az 3 4 saat takılıyorsun bilgisayarda takarken rahatsız etmesin istiyorm bide ses kalitesi