Komik mi? Adam belki Fifa veya Pes de oynayacak.Klavye+mouse+gamepad ?
Komik mi? Adam belki Fifa veya Pes de oynayacak.Klavye+mouse+gamepad ?
Mousepad diyoruz aslında ama arkadaş cevap vermek için cevap verdiği için ya da birbirleri arasindaki baglantiyi anlayamadigi icin böyle bir yorum yazmışBenimlemi eğleniyorsunuz arkadaşlar başka bir ismi mi var bunun ?
Olamaz mıKlavye+mouse+gamepad ?
ooo gral işi biliyorsun
"Cevap vermek için cevap verdiği için ya da birbirleri arasındaki bağlantıyı anlayamadığı için"Mousepad diyoruz aslında ama arkadaş cevap vermek için cevap verdiği için ya da birbirleri arasindaki baglantiyi anlayamadigi icin böyle bir yorum yazmış
Cevap vermek için cevap vermedim. Gidip gamepad mi önerseydim? Ne olduğunu adam gibi yazmıyor, tahmin mi etseydim.Mousepad diyoruz aslında ama arkadaş cevap vermek için cevap verdiği için ya da birbirleri arasindaki baglantiyi anlayamadigi icin böyle bir yorum yazmış
OGRE ALINMAZ!Gamepower Ogre Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Ogre Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Ogre Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.394,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI Interceptor DS B1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Interceptor DS B1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Interceptor DS B1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11
Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
+1
o fiyatlara benim önerdiğim alınabilirGamepower Ogre Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Ogre Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Ogre Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.394,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI Interceptor DS B1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Interceptor DS B1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Interceptor DS B1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11
Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
neden ki agaCevap vermek için cevap vermedim. Gidip gamepad mi önerseydim? Ne olduğunu adam gibi yazmıyor, tahmin mi etseydim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
OGRE ALINMAZ!
Mesaj otomatik birleştirildi:
+1
Yeni üretimlerde sorun var.neden ki aga