Neler Yeni

500 TL numpadsiz tuş aralıkları geniş klavye önerisi

asus>msi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ferhat demirci
Herkese merhaba,
Başlıkta da belirttiğim gibi bir oyuncu klavyesi arıyorum. Elim büyük olduğu için tuş aralıklarının biraz geniş olması gerekiyor. Numpadsiz olacak. Bütçe konusunda esneklik olabilir. Şimdiden teşekkürler.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

asus>msi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ferhat demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İsteklerine uygun görünüyor araştırabilirsin.
Hocam öncelikle teşekkürler. Tuş aralıkları kaç mm bilginiz var mı? ellerim biraz büyük olduğu için fps oyunlarında sorun yaşıyordum :)

Juiclair0

80+ Silver
Herkese merhaba,
Başlıkta da belirttiğim gibi bir oyuncu klavyesi arıyorum. Elim büyük olduğu için tuş aralıklarının biraz geniş olması gerekiyor. Numpadsiz olacak. Bütçe konusunda esneklik olabilir. Şimdiden teşekkürler.
Eğer apex 3 alırken bu piyasada olsaydı alırdım olmadığı için TKL olmayan modelini aldım öneririm.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Hocam öncelikle teşekkürler. Tuş aralıkları kaç mm bilginiz var mı? ellerim biraz büyük olduğu için fps oyunlarında sorun yaşıyordum :)
O kadar detaylı bilgim yok klavye hakkında. Kendi sitesine de baktım ancak orada da bununla ilgili bir bilgi yok. Youtube'da yabancı kanalların inceleme videoları var onlardan faydalanabilirsiniz belki.

asus>msi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ferhat demirci

Juiclair0

80+ Silver

asus>msi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ferhat demirci

Juiclair0

80+ Silver
optik mekanik lazım hocam sanırım fps oyunlarında en iyisi onlar
İyisi kötüsü yok usta takır takır discordda sesli oynarken arkadaşlarının hay senin klavyeni... demesini istiyorsan alabilirsin.

asus>msi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ferhat demirci
İyisi kötüsü yok usta takır takır discordda sesli oynarken arkadaşlarının hay senin klavyeni... demesini istiyorsan alabilirsin.
onu engellemek için kolay dostum. kulaklık ve mikrofonun kaliteliyse harici sesleri almıyor. hyper x cloud 2 kullanıyorum evde mekanik klavye var şakır şakır ses yapmasına rağmen kimseye ses gitmiyor. Sorun ses değil gecikmenin en aza inmesi o yüzden de optik mekanik klavye lazım. önerin için teşekkür ederim ama mebran fps oyunları için iyi değil bilgin olsun.

Juiclair0

80+ Silver
onu engellemek için kolay dostum. kulaklık ve mikrofonun kaliteliyse harici sesleri almıyor. hyper x cloud 2 kullanıyorum evde mekanik klavye var şakır şakır ses yapmasına rağmen kimseye ses gitmiyor. Sorun ses değil gecikmenin en aza inmesi o yüzden de optik mekanik klavye lazım. önerin için teşekkür ederim ama mebran fps oyunları için iyi değil bilgin olsun.
membran ve mekanikteki gecikme kaybını hissedemezsin :D arctis 5 kullanıyorum discordda sertifika almış bir kulaklık ne yapsam geliyordu klavye değiştirdim alabilirsin mekanik klavye :D

asus>msi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ferhat demirci
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,919