Neler Yeni

500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama

Merhaba arkadaşlar, bugün size 500 TL'lik bir oyun PC'si toplayacagım. Evet, CS:GO, Valorant, Zula, GTA 5 oynatan bir PC hemen başlayalım.

İşlemcimiz: Intel Core2 Quad Q6600 veya Intel Core2 Quad Q9400 kullanabilirsiniz bu işlemciler 4 çekirdek ve piyasada en düşük 80 TL en çok 120 TL'ye bulabilirsiniz.
Anakart: Anakart herhangi bir anakart olabilir fakat 775 pin ve DDR3 olsun yeter anakart 120 TL'den başlıyor.
RAM: Bütçeniz varsa 8 GB RAM yoksa 4 GB RAM alabilirsiniz. MHz'si anakartınıza baglı anakartınız kaç MHz destekliyorsa ona göre alın en düşük 85 TL en çok iste 100 TL.

Ekran kartı: Ekran kartı GT9400 kullanabilirsiniz ben ekran kartı olarak HD5570 kullandım.
HDD: HDD için ben Letgo'dan çok araştırdım ve sonunda 320 GB HDD'ye 20 TL ödedim. Siz de bunun gibi şeyler bulabilirsiniz.
Power suppley: En az 350 walt olmalı çünkü işlemcimiz 100 walt elektrik tüketiyor, yine Power fiyatları 40 TL 60 TL arası gibi.
Kasa: (bütçeniz kalmadıysa uzay montaj çalıştırabilirsiniz) kasa için hurdacılardan veya internet kafelerden rica ederseniz eski kasaları çöpe atmak yerine size verirler ya da 10- 15 TL'ye size satarlar.
Önerdiğim işletim sistemi: Windows 10.

EBA, Zoom, ofis içinde kullanabilirsiniz.
Dediğiniz ekran kartı HD 5570 300 TL'den başlıyor

Hasan344

80+ Gold
Şu anda bu paraya böyle bir sistem dizmenin imkanı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Y. Emre Demirci
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar - Yazılım - Donanım
Instagram
y.emredemirci_
Şu anda bu paraya böyle bir sistem dizmenin imkanı yok.
Ben nasıl dizdim hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğiniz ekran kartı HD 5570 300 TL'den başlıyor
Serbest piyasa biri 150 yazar diğeri 300 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam RAM ve anakart önerir misiniz ?
Gıgabyte G41M 775 Pin anakart çok güzel ve çok iyi bir anakart hocam ram olarak 8 gb öneririm

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,230
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Quad Core ve GT9000 efsanesi :)
Toplu Satış yaparken 9550'mi de yanlışlıkla vermiştim, hala içim acır.
Arkadaşın dediği gibi sistem Lol, cs go, valo, gta v oynatır, tabi beklentiniz aşırı yüksek olmasın :).

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Y. Emre Demirci
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar - Yazılım - Donanım
Instagram
y.emredemirci_
Quad Core ve GT9000 efsanesi :)
Toplu Satış yaparken 9550'mi de yanlışlıkla vermiştim, hala içim acır.
Arkadaşın dediği gibi sistem Lol, cs go, valo, gta v oynatır, tabi beklentiniz aşırı yüksek olmasın :).
Hocam bu beklenti ile battlefield 1 yükledim en düşüğünde düşüğünde 25 fps oynuyorum.

Mitor5995

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Egemen Karaman
Merhaba arkadaşlar, bugün size 500 TL'lik bir oyun PC'si toplayacagım. Evet, CS:GO, Valorant, Zula, GTA 5 oynatan bir PC hemen başlayalım.

İşlemcimiz: Intel Core2 Quad Q6600 veya Intel Core2 Quad Q9400 kullanabilirsiniz bu işlemciler 4 çekirdek ve piyasada en düşük 80 TL en çok 120 TL'ye bulabilirsiniz.
Anakart: Anakart herhangi bir anakart olabilir fakat 775 pin ve DDR3 olsun yeter anakart 120 TL'den başlıyor.
RAM: Bütçeniz varsa 8 GB RAM yoksa 4 GB RAM alabilirsiniz. MHz'si anakartınıza baglı anakartınız kaç MHz destekliyorsa ona göre alın en düşük 85 TL en çok iste 100 TL.

Ekran kartı: Ekran kartı GT9400 kullanabilirsiniz ben ekran kartı olarak HD5570 kullandım.
HDD: HDD için ben Letgo'dan çok araştırdım ve sonunda 320 GB HDD'ye 20 TL ödedim. Siz de bunun gibi şeyler bulabilirsiniz.
Power suppley: En az 350 walt olmalı çünkü işlemcimiz 100 walt elektrik tüketiyor, yine Power fiyatları 40 TL 60 TL arası gibi.
Kasa: (bütçeniz kalmadıysa uzay montaj çalıştırabilirsiniz) kasa için hurdacılardan veya internet kafelerden rica ederseniz eski kasaları çöpe atmak yerine size verirler ya da 10- 15 TL'ye size satarlar.
Önerdiğim işletim sistemi: Windows 10.

EBA, Zoom, ofis içinde kullanabilirsiniz.
Bu tür pc ler nedense hoşuna gidiyor çözünürlükler ne hocam merak ettimde ?

Top Bottom