Neler Yeni

500 TL ve 1k banknot çıksın

Berkarda

80+ Silver
En ufak para yatırmam 1k ve 5 tane baknot ediyor bugün 70 tane banknot ile işim vardı saymak işkence ya sizce çıkarmı artık çıksın yada 0 atılsın 1 2 tane yoksa hem ekonomi batar böyle giderse 2 tl olsun dolar sizce mümkünmü bence değil ama sizin düşünceniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

artık para bozduruken dolar falan adamlar para sayma kullanıyor öyle düşünün yani

hatta yüzmenistan gibi ülkerin maaşından büyük banknot var 10k eklesinler yani 2.5 5k bile olabilir artık bozukları sil onları ekle sadece poşet kaldı galiba 1 tl ile

Son düzenleme:

neptün yüksel

80+ Bronze
Onlar çıksın ve sıfırlarda atılsın. Ekonomiye eskiye döner zaten :D.

Eski günlerde asgari ücret 800 TL idi zaten :D.
Şimdi bir sıfır daha atarsan eğer 800 TL olur yine.

İPhone'da 4000 TL olur.

Aslında psikolojik olarak insan rahatlar ha.

Berkarda

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onlar çıksın ve sıfırlarda atılsın. Ekonomiye eskiye döner zaten :D.

Eski günlerde asgari ücret 800 TL idi zaten :D.
Şimdi bir sıfır daha atarsan eğer 800 TL olur yine.

İPhone'da 4000 TL olur.

Aslında psikolojik olarak insan rahatlar ha.
pardon asgari 11402 yani 1140tl 20 kuruş olur ve iphone 6599 olur sen dolar 18de kalmış 26 oldum oglum türkiye bura 5 ay çalış iphone al olur

ve tam sitedeydim iphone 14 pro max bakıyordum :ROFLMAO:

Berkarda

80+ Silver
Sıfır atınca da olmuyor :D.
yarın yine zam gelir 100k olcak iphone 15 pro max 125k 1.5 sene sonra biliyorum ben

olm yazarken bile 100k wowwwww 4090 sistem fiyatına telefon türkiye cennet amerikanın oyunları

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,268
İsim
uwu
yarın yine zam gelir 100k olcak iphone 15 pro max 125k 1.5 sene sonra biliyorum ben

olm yazarken bile 100k wowwwww 4090 sistem fiyatına telefon türkiye cennet amerikanın oyunları
Abi ne şeyi ya biz yd14 Pro yu 25 e aliyoz tr cennet cennet(!)

Berkarda

80+ Silver
Abi ne şeyi ya biz yd14 Pro yu 25 e aliyoz tr cennet cennet(!)
kardeşim bizim durumumuz çok iyi ama yinede böyleleri görünce üzülüyorum ve vergiler ama mecburuz çekmeye çünkü dolar artıyor ama artıkın dolar kazanmak bile bu ülkede bi işe yaramıyor nasıl ülke vergilendirme ise ben bi halt anlamadım yurtdışı 14 pro max 29 buldum amerika malı onu alcam alırım ama bana devlet karşılığını vermiyor fppro veririm devlete verceğime tamirde hem hizmet var hadi okulda tuvalet kağıdı olsa neyse :ROFLMAO: o bile yok

en kötüden bari bunu yapsalar tamam diğer şeylerde iyi değilde neyse

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,268
İsim
uwu
kardeşim bizim durumumuz çok iyi ama yinede böyleleri görünce üzülüyorum ve vergiler ama mecburuz çekmeye çünkü dolar artıyor ama artıkın dolar kazanmak bile bu ülkede bi işe yaramıyor nasıl ülke vergilendirme ise ben bi halt anlamadım yurtdışı 14 pro max 29 buldum amerika malı onu alcam alırım ama bana devlet karşılığını vermiyor fppro veririm devlete verceğime tamirde hem hizmet var hadi okulda tuvalet kağıdı olsa neyse :ROFLMAO: o bile yok

Bizim erkekler tuvaletinde kapı yoktu hocam😂 müdür etkinlik yaptırdı okul için millet daha çok sabun/peçete diyor biz erkekler hocam kapı diyoz 1 yıl boyunca yaptırmadı 😂

ABD mali ipler 4+4 mu yoksa 4+4+4 mu?

Berkarda

80+ Silver
Bizim erkekler tuvaletinde kapı yoktu hocam😂 müdür etkinlik yaptırdı okul için millet daha çok sabun/peçete diyor biz erkekler hocam kapı diyoz 1 yıl boyunca yaptırmadı 😂

ABD mali ipler 4+4 mu yoksa 4+4+4 mu?
4+4 derken anlamadim

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
0 atılmaz atılırsa yeni para birimine geçer çoğu yer iflas eder. Ama bende artık yeni para birimi istiyorum. Ülkenin anas

Berkarda

80+ Silver
0 atılmaz atılırsa yeni para birimine geçer çoğu yer iflas eder. Ama bende artık yeni para birimi istiyorum. Ülkenin anas
YTL vardi YTCL olsun yeni türkiye cumhuriyet lirası yada dolar artmasın lirası :ROFLMAO: 2. yapsak artmaz bence

peki dolar 18 olsa tekrar yeterli rezerv olur mu bence bu kadar vergide olur https://www.dunya.com/foto-galeri/ekonomi/vergi-yuku-en-agir-olan-ulkeler-galeri-393441?p=3 1. türkiye yenilesinler bari

yoksa o kadarmı kötü

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,345
Üyeler
160,374
Son üye
teyfik22