Yardım 500 TL ve altı kablosuz kulaklık önerisi

EMGRANDO

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
879
kulak içi bakıyorum anc olursa iyi olur ve şu attıklarım arasında 1-2-3.. diye sıralama yapar mısınız veya en iyisi hangisi ?

Şimdiden teşekkürler.
( cevaplamadan geçmeyelim :))

@Furkan Aslan , @keremcnsz24 , @Tost Kayaoğlu , @Barry Allen , @Yasin Çelik , @BugraSamet , @ArdaM

Son düzenleme:
Tam souncore life q10 diyecektim ki kulak içi yazdığını gördüm. QCY T5 kullanmıştım tabi bütçenin altında ama gayet iyiydi.

kulak içi bakıyorum anc olursa iyi olur ve şu attıklarım arasında 1-2-3.. diye sıralama yapar mısınız veya en iyisi hangisi ?

Şimdiden teşekkürler.
( cevaplamadan geçmeyelim :))

@Furkan Aslan , @keremcnsz24 , @Tost Kayaoğlu , @Barry Allen , @Yasin Çelik , @BugraSamet , @ArdaM
bende 11.11'de drop plus'mı yoksa bluetooth kulaklık mı alsam diye arada kaldım :D

bende 11.11'de drop plus'mı yoksa bluetooth kulaklık mı alsam diye arada kaldım :D
Bence kaliteli bir bt kulaklık al (bluetooth) ben 1 sen önce jd 712 aldım şimdide bt bakıyorum ikisi toplam 700 lira yapıyor bütçen ne kadarsa ikisini birleştir iyi bir şey al bence.

Bence kaliteli bir bt kulaklık al (bluetooth) ben 1 sen önce jd 712 aldım şimdide bt bakıyorum ikisi toplam 700 lira yapıyor bütçen ne kadarsa ikisini birleştir iyi bir şey al bence.
genellikle oyun oynadığım için drop plus'a kafam yatkın biraz :D

@Yasin Çelik hocam bütçemi 500 liraya çıkardım anc olarak ne önerirsin ?
tws ,kablosuz ,kulak içi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,904
Üyeler
174,029
Son üye
anilalayci
Geri