Neler Yeni

500 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
İndirim ile İtopya da 529tl civarına düşüyordu. İndirim ile düşün bence. Arctis alma ama FPS oynayacaksan onu söyleyeyim. Hikayeli oyunlar oynarsan Arctis 3 al geç
Hikayeli oyunlar oynuyorum daha çok,online sadece csgo ama hikayeli oyunlarda da fps oluyo bazen kararsızım

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Öyle değil mesela CS gibi rekabetçi oyunlar. Madem öyle Arctis 3 alın. Sadece CS için değmez bence rahatlıktan kısmaya.
Tamamdır sağolun,zaten snr 5 kullanıyorum en şikayetçi olduğum yanı rahatlık uzun kullandımda bayağı ağrıtıyor kulağı o yüzden kraken T.E alsamda Arctis 3 alsamda rahatlık olarak çok farkedeceğini düşünüyorum

T.P.G.

80+ Titanium
Tamamdır sağolun,zaten snr 5 kullanıyorum en şikayetçi olduğum yanı rahatlık uzun kullandımda bayağı ağrıtıyor kulağı o yüzden kraken T.E alsamda Arctis 3 alsamda rahatlık olarak çok farkedeceğini düşünüyorum
Anladım SN R5 kullanıyorsan şu an ne alsan memnun eder zaten. Rahatlık manyak önemliyse Arctis 3 al geç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
yusuf ayas
Anladım SN R5 kullanıyorsan şu an ne alsan memnun eder zaten. Rahatlık manyak önemliyse Arctis 3 al geç.
Arctis 3 veya Hs50 pro düşünüyom benim için mikrofonuda kaliteli olması lazım Bi yandan ses vermeside iyi olursa güzel olur sence hangisini tavsiye edersin

T.P.G.

80+ Titanium
Arctis 3 veya Hs50 pro düşünüyom benim için mikrofonuda kaliteli olması lazım Bi yandan ses vermeside iyi olursa güzel olur sence hangisini tavsiye edersin
İkisinin de micleri gayet başarılı. Arctis 3 daha rahat ama ses kasma konusunda HS50 Pro ya göre geri kalıyor. Müzik konusunda da aynı şekilde. Yani ses kasmak önemliyse HS50 Pro öneririm.

Top Bottom